Odkrycia kulinarne

Tłumaczenie: Anita Tomasiak
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
8 (3 ocen i 1 opinia) Zobacz oceny
10
0
9
1
8
1
7
1
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
tytuł oryginału
Révélations gastronomiques
data wydania
ISBN
83-7180-297-8
liczba stron
308
słowa kluczowe
Przepisy kulinarne
język
polski
dodała
aleczka

Nietypowa książka kulinarna. Znany francuski popularyzator smacznej kuchni zdradza sekrety wielkich mistrzów patelni. Obok receptur autor wzbogaca przepisy o komentarze z chemii i fizyki.

 

źródło opisu: okładka

źródło okładki: Własne

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Już teraz nowa funkcja: pakiety. Dowiedz się więcej jak kupić kilka książek w najlepszej cenie >>>
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (27)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 260
vitis | 2013-05-03
Na półkach: Przeczytane

Ciekawa pozycja dla ty, którzy chcą poznać jakie są podstawy naukowe różnych dań i czynności w kuchni. Napisana w sposób przystępny i interesujący. Polecam!

książek: 118
konradmakosa | 2014-08-08
Na półkach: Przeczytane
książek: 771
Dotta | 2012-11-10
Na półkach: Przeczytane, Posiadam, Poradniki
książek: 217
oko4801 | 2018-10-12
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 1841
Olimpia | 2018-10-10
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 4623
Lukrecja | 2018-10-09
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 5999
Attyka | 2018-05-31
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 19
Tsukuyomi | 2018-04-03
Na półkach: Przeczytane
Przeczytana: 28 marca 2018
książek: 33468
Magda MS | 2017-08-29
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 215
bambuska | 2017-08-11
Na półkach: Chcę przeczytać
zobacz kolejne z 17 
Przeczytaj także

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
Inne książki autora
więcej książek tego autora
zgłoś błąd zgłoś błąd