Gotowanie. Zdrowo, tanio, smacznie.

Okładka książki Gotowanie. Zdrowo, tanio, smacznie. Arnold Zabert
Okładka książki Gotowanie. Zdrowo, tanio, smacznie.
Arnold Zabert Wydawnictwo: Świat Książki kulinaria, przepisy kulinarne
292 str. 4 godz. 52 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tytuł oryginału:
Die neue grosse Schule
Wydawnictwo:
Świat Książki
Data wydania:
1994-01-01
Data 1. wyd. pol.:
1994-01-01
Liczba stron:
292
Czas czytania
4 godz. 52 min.
Język:
polski
ISBN:
8371290632
Tłumacz:
Anna Rosłan
Tagi:
Przepisy kulinarne książka kucharska
Średnia ocen

8,0 8,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
8,0 / 10
2 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
595
57

Na półkach:

Co za cudowna książka! Na przepisy nawet nie spojrzałem, choć jest ich dobre dwa tysiące, może się więc wydawać dziwne, jak książka kucharska może zachwycić czytelnika nawet bez patrzenia w przepisy? Ooo, ta pozycja ma do zaoferowania znacznie więcej!

Po pierwsze - zdjęcia. Tysiąc apetycznie wyglądających, kolorowych zdjęć, czasami małych, czasami wielkich aż na dwie strony, cieszą wzrok i pogłębiają zrozumienie lektury. Druga sprawa - wstęp. Oto pozycja, którą powinien zgłębić każdy pragnący dowiedzieć się czegoś o tajnikach kuchni, bądź też samemu spróbować coś przygotować. pierwsze kilkadziesiąt (albo i więcej) stron przeznaczonych zostało na wprowadzenie do kuchni i pomoc w odnalezieniu się w niej.

Jest tu wszystko, bądź prawie wszystko (nie wiem, w sumie nie znam się na kulinariach) co może być pomocne w organizowaniu zarówno miejsca pracy, jak i wystawnej uczty. Odpowiednie układanie sztućców, dobór szkła do konkretnych alkoholi, sprzęt przydatny i konieczny dla każdego gospodarza, a wszystko okraszone pięknym językiem.

Właśnie - język! Po tym można rozpoznać pasjonata - z jakim zaangażowaniem i rozmiłowaniem opowiada o swoich zainteresowaniach. Autor książki jest wedle tych definicji prawdziwym wielbicielem jedzenia, kulinariów i przede wszystkim (o czym on sam nie jeden raz wspomina) o radości, jaką daje dzielenie się z kimś dobrem. Zasada przez żołądek do serca działa tutaj w stu procentach! Mam nadzieję, że owe dzieło odbierzecie choć troszkę podobnie jak ja - z zaangażowaniem i podziwem, bo praca została tu wykonana solidnie.

To właśnie forma wypowiedzi czyni z tej książki bądź co bądź kucharskiej wyborną lekturę, z opisami i zachętami skupionymi w przesłanie - Warto Gotować - To Zdrowe, Łatwe i Przyjemne. Zwłaszcza przyjemne!

Co za cudowna książka! Na przepisy nawet nie spojrzałem, choć jest ich dobre dwa tysiące, może się więc wydawać dziwne, jak książka kucharska może zachwycić czytelnika nawet bez patrzenia w przepisy? Ooo, ta pozycja ma do zaoferowania znacznie więcej!

Po pierwsze - zdjęcia. Tysiąc apetycznie wyglądających, kolorowych zdjęć, czasami małych, czasami wielkich aż na dwie...

więcej Pokaż mimo to

avatar
278
79

Na półkach: ,

rewelacja to za mało powiedziane. Piękne zdjęcia doskonałe opisy potraw z uwzględnieniem poszczególnych posiłków w ciągu dnia. Można się spodziewać iż każda potrawa wyjdzie doskonale mając na uwadze dokładnie przedstawione kroki działania.

rewelacja to za mało powiedziane. Piękne zdjęcia doskonałe opisy potraw z uwzględnieniem poszczególnych posiłków w ciągu dnia. Można się spodziewać iż każda potrawa wyjdzie doskonale mając na uwadze dokładnie przedstawione kroki działania.

Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Przeczytane
    7
  • Posiadam
    5
  • Chcę przeczytać
    5
  • Historia codzienności
    1
  • Kulinarne
    1
  • Kulinaria
    1
  • Kulinarne
    1
  • Nowe
    1
  • MA MIEJSCE NA MOJEJ PÓŁCE
    1
  • Przeczytane 2015
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Gotowanie. Zdrowo, tanio, smacznie.


Podobne książki

Przeczytaj także