Najnowsze artykuły
-
ArtykułyJames Joyce na Bloomsday, czyli 7 faktów na temat pisarza, który odmienił literaturęKonrad Wrzesiński7
-
ArtykułyŚladami autorów, czyli książki o miejscach, które odwiedzali i opisywali twórcyAnna Sierant8
-
ArtykułyCzytamy w weekend. 14 czerwca 2024LubimyCzytać445
-
ArtykułyZnamy laureatki Women’s Prize for Fiction i wręczonej po raz pierwszy Women’s Prize for Non-FictionAnna Sierant15
Popularne wyszukiwania
Polecamy
Biblioteczka
Filtry
Książki w biblioteczce
[3]
Generuj link
Zmień widok
Sortuj:
Wybrane półki [1]:
Średnia ocen:
4,5 / 10
10 ocen
Na półkach:
Czytelnicy: 27
Opinie: 2
Średnia ocen:
7,0 / 10
163 ocen
Na półkach:
Czytelnicy: 365
Opinie: 27
Średnia ocen:
6,2 / 10
290 ocen
Oceniła na:
7 / 10
Na półkach:
Zobacz opinię (2 plusy)
Czytelnicy: 585
Opinie: 46
Zobacz opinię (2 plusy)
Część o odżywianiu, zasadach komponowania posiłków, składnikach odżywczych bardzo dobra. Zebrane zostały ciekawe i istotne informacje na ten temat. Jednak przepisy zawarte w książce to trochę "odlot" - składniki do potraw nieznane, ciężko je kupić, do tego są drogie. Według mnie przepisy nie dla człowieka, który po prostu chce przyrządzić zdrowy, smaczny, pożywny posiłek, tylko dla jakiegoś maniaka zdrowego żywienia. Z produktów dostępnych na półkach przeciętnego polskiego sklepu też da się przyrządzić sensowne danie, nie trzeba sięgać po rzeczy z kosmosu.
Część o odżywianiu, zasadach komponowania posiłków, składnikach odżywczych bardzo dobra. Zebrane zostały ciekawe i istotne informacje na ten temat. Jednak przepisy zawarte w książce to trochę "odlot" - składniki do potraw nieznane, ciężko je kupić, do tego są drogie. Według mnie przepisy nie dla człowieka, który po prostu chce przyrządzić zdrowy, smaczny, pożywny posiłek,...
więcej Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to