Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej

Okładka książki Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej
Jacek Czauderna Wydawnictwo: Wydawnictwo Poligraf poradniki
200 str. 3 godz. 20 min.
Kategoria:
poradniki
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Poligraf
Data wydania:
2020-11-02
Data 1. wyd. pol.:
2020-11-02
Liczba stron:
200
Czas czytania
3 godz. 20 min.
Język:
polski
ISBN:
9788381593748
Tagi:
gastronomia lokal biznes
Średnia ocen

                3,5 3,5 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
3,5 / 10
2 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
125
70

Na półkach:

Książka na pewno jest warta uwagi, szczególnie dla osób, które myślą o swoim biznesie/restauracja. Sporo przydatnych porad i wskazówek, które można wykorzystać. W szczególności warto wyciągnąć wnioski ze wskazanych błędów. Tym niemniej, książka chyba powstała w celu promocji szkoleń prowadzonych przez autora. Ilość wzmianek o ww. informacji była zdecydowanie zbyt duża i niszczy dosyć pozytywne wrażenie z tej książki (gdyby nie to dałbym 7).

Książka na pewno jest warta uwagi, szczególnie dla osób, które myślą o swoim biznesie/restauracja. Sporo przydatnych porad i wskazówek, które można wykorzystać. W szczególności warto wyciągnąć wnioski ze wskazanych błędów. Tym niemniej, książka chyba powstała w celu promocji szkoleń prowadzonych przez autora. Ilość wzmianek o ww. informacji była zdecydowanie zbyt duża i...

więcej Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Przeczytane
    4
  • Chcę przeczytać
    2

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej


Podobne książki

Przeczytaj także