- The Wisdom of Sundays: Life-Changing Insights from Super Soul Conversations
- Wydawnictwo Centrum
- Oprah Winfrey Rozmowy o Duszy Super Soul Sunday ezoteryka rozwój duchowy prezenterka amerykańska parapsychologia Wydawnictwo Centrum magia
- The Wisdom of Sundays: Life-Changing Insights from Super Soul Conversations
- ezoteryka, senniki, horoskopy
- 2020-07-14
Transformujące rozmowy z widoącymi przewodnikami duchowymi na świecie
Dzieło to jest zbiorem inspiracji pochodzących od wyjątkowych ludzi, z których czerpały miliony widzów programu telewizyjnego Super Soul Sunday – trzykrotnego zwycięzcy nagrody Emmy. Obecnie Oprah zdecydowała się na wydanie ich w postaci książkowej, zatytułowanej Rozmowy o Duszy. To godna uwagi, głęboko inspirująca pozycja. Książka zawiera dziesięć rozdziałów, z których każdy prezentuje wielki krok w podróży duchowej Oprah. Autorka opatrzyła je wszystkie osobistymi komentarzami. Rozmowy o Duszy to wybór najbardziej znaczących fragmentów rozmów, które Oprah przeprowadziła z wieloma podziwianymi osobistościami świata współczesnej myśli. Wizjonerzy tacy jak Tony Robbins, Arianna Huffington i Shonda Rhimes dzielą się swoimi doświadczeniami na drodze do odnalezienia poczucia celu. Znani na całym świecie nauczyciele jak Eckhart Tolle, Marianne Williamson i Wayne Dyer objaśniają zawiłości ludzkiego ego i mówią o uzdrawiającej mocy miłości i poczucia łączności. Autorzy bestsellerów, jak Cheryl Strayed, Elizabeth Gilbert i Elizabeth Lesser zgłębiają kwestię przeznaczenia i odpuszczenia.
Wzbogacona o ponad 100 pięknych fotografii, przedstawiających między innymi otoczenie domu Oprah w Kalifornii, gdzie kręcono odcinki programu Super Soul Sunday, Rozmowy o Duszy są cennym darem dla czytelników, który może im pomóc w odkrywaniu wspaniałych możliwości, jakie niesie ze sobą życie.
Cytaty z książki:
Nigdy tak o tym nie myślałam.
To niepozorne stwierdzenie, którego jednak nasłuchiwałam i pragnęłam doświadczyć w każdym z moich wywiadów.
Zawiera ono w sobie siłę duchową zdolną przełamać każdą barierę.
Sięga wystarczająco głęboko, by wydobyć nas z najgłębszej rozpaczy.
Otwiera nas na pełne zachwytu „Aha!”, będące prawdziwym błogosławieństwem.
Mam wielki zaszczyt i honor podzielić się tymi pełnymi mądrości rozmowami, które przeprowadziłam z niektórymi spośród największych umysłów naszych czasów.
Jestem nieskończenie wdzięczna każdemu z gości mojego programu telewizyjnego Super Soul Sunday, którego duchowa droga i mądre słowa pozwoliły mi nabrać przekonania, że wszyscy jesteśmy istotami duchowymi doświadczającymi człowieczeństwa.
Opinie [0]