Rescue Me

- literatura obyczajowa, romans
- Last Chance Rescue (tom 1)
- Rescue Me
- Ballantine Books
- 2008-04-28
- 2008-04-28
- angielski
- Military Suspence
A covert operative of Last Chance Rescue (LCR) Enterprises, Eden St. Claire has made secrets her life’s work. Seven years ago, an evening of emotional vulnerability and pure pleasure almost destroyed her. Now Eden wears her beauty like a mask, concealing any hint of vulnerability or the demons of her past.
A daring rescue of an innocent girl on a Greek island leads Eden to a new partner. Jordan Montgomery has been looking for Eden–though he knows her by another name, from another time. But his search for her is overshadowed by a case that’s gone international. A powerful, ruthless, organized network is stealing women and children around the world. And a lover, a traitor, and a killer all wait for Eden’s next move