Kuchnia Bieszczadu. Czyli to, co jedli i pili Łemkowie i Bojkowie ponad 100 lat temu

Okładka książki Kuchnia Bieszczadu. Czyli to, co jedli i pili Łemkowie i Bojkowie ponad 100 lat temu Krzysztof Antoniszak
Okładka książki Kuchnia Bieszczadu. Czyli to, co jedli i pili Łemkowie i Bojkowie ponad 100 lat temu
Krzysztof Antoniszak Wydawnictwo: Ruthenus kulinaria, przepisy kulinarne
126 str. 2 godz. 6 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Ruthenus
Data wydania:
2012-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2012-01-01
Liczba stron:
126
Czas czytania
2 godz. 6 min.
Język:
polski
ISBN:
9788375301656
Tagi:
Bieszczady Łemkowie Bojkowie
Średnia ocen

7,0 7,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,0 / 10
3 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
3058
484

Na półkach: , , ,

Ciekawe, z mozołem zebrane przepisy. Nawet, jeżeli mają dla nas już tylko znaczenie historyczne, to warto je było ocalić od zapomnienia. Kultura kulinarna naszych przodków często nie jest doceniana. A to, co restauracje firmują pod szyldem "po staropolsku", nijak się przeważnie ma do kuchnia naszych przodków.

Ciekawe, z mozołem zebrane przepisy. Nawet, jeżeli mają dla nas już tylko znaczenie historyczne, to warto je było ocalić od zapomnienia. Kultura kulinarna naszych przodków często nie jest doceniana. A to, co restauracje firmują pod szyldem "po staropolsku", nijak się przeważnie ma do kuchnia naszych przodków.

Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    16
  • Przeczytane
    3
  • W domowej bibliotece
    1
  • Odżywianie | Kulinarne | Zioła
    1
  • Kulinaria
    1
  • Kucharskie lub o kuchni
    1
  • A.D. 2020
    1
  • W mojej biblioteczce
    1
  • O Łemkach lub Hucułach
    1
  • Posiadam
    1

Cytaty

Podobne książki

Przeczytaj także