Moje pomysły na modne dodatki

- 2013-09-27
- 2013-09-27
- Zielona Sowa
- moda styl dodatki
Żyj w swojej wyobraźni i przekonaj się, jak łatwo, szybko i tanim kosztem możesz wykonać wiele modnych i atrakcyjnych dodatków.
W tej książce znajdziesz mnóstwo pomysłów i inspiracji na modną biżuterię (kolczyki, bransoletki, pierścionki, korale) i niebanalne dodatki (aplikacje na ubrania, broszki, ozdobne etui na telefon, ozdoby do włosów) i wiele, wiele innych.
Znajdziesz tu nie tylko instrukcje wykonania wszystkich dodatków, ale również wspaniałe zdjęcia z kolejnych etap tworzenia, które pomogą Ci z łatwością wykonać wszystkie projekty. Dodatkowo znajdują się cenne informacje dotyczące projektów uwzględniające przybliżone ceny potrzebnych materiałów i czasu.
Dzięki tej książce zachwycisz wszystkich znajomych modnymi, niebanalnymi dodatkami.
Opinie [3]
W książce znajdują się świetne inspiracje dla osób pragnących własnoręcznie wykonać kolczyki, bransoletki czy opaski.
więcejAutorka najpierw opisała akcesoria niezbędne do wykonania biżuterii i innych ozdób. Każdej informacji towarzyszą zdjęcia, dzięki którym czytelnik wie dokładnie jak co wygląda. We właściwej części książki znajdują się instrukcje wykonania bransoletek,...
Ostatnio rękodzieło jest bardzo modne. I wcale mnie to nie dziwi, bo takie samodzielnie wykonane dekoracje oraz upominki mają swój niepowtarzalny urok. Są one tworzone z pasją i wielkim zaangażowaniem. Taki ładunek emocjonalny czuć z daleka - wierzcie. mi :)
więcejCo więcej - własnoręcznie wykonane ozdoby są oryginalne i niepowtarzalne. Jeśli przykłady pokazane w książkach lub...
Lubisz ręcznie wykonywaną biżuterię? Ta książka jest dla Ciebie!
więcejIleż to razy z zazdrością oglądaliśmy ręcznie wykonaną biżuterię, którą sprzedaje się w internecie czasem za bardzo wysokie ceny. Jesteśmy przekonani, że produkty te są tak drogie, bo trzeba mieć talent, by je wykonać. Do tego należy włożyć dużo pracy, by mogły być takie piękne. Joanna Tołłoczko „Moimi...