rozwiń zwiń

Mąka, woda, drożdże, sól. Rzecz o pieczeniu chleba.

Okładka książki Mąka, woda, drożdże, sól. Rzecz o pieczeniu chleba.
Ken Forkish Wydawnictwo: Buchmann kulinaria, przepisy kulinarne
272 str. 4 godz. 32 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Buchmann
Data wydania:
2014-09-24
Data 1. wyd. pol.:
2014-09-24
Liczba stron:
272
Czas czytania
4 godz. 32 min.
Język:
polski
ISBN:
9788328012578
Tagi:
Chleb przepisy kulinarne
Średnia ocen

                7,9 7,9 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,9 / 10
7 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
79
4

Na półkach: ,

Bardzo ciekawa ksiazka opusujaca historie znanego piekarza. Przepisy napisane dostępnym językiem jednak napewno nie jest to ksiazka dla początkujących. Jedyne co mi osobiście nie podoba się w tej książce to wyrzucanie produktu. W każdym z przepisów jest moment w którym trzeba czesc zakwasu/ciasta wyrzucić a pracowac tylko na części. Rozumiem potrzebe tworzenia zakwasu w dużej ilości (inaczej wyrasta ciasto) ale serce sie kroi jak 3/4 pięknego ciasta trzeba wyrzucić i dokladnie tak jest podane w przepisie. Osobiście bede modyfikować przepisy.

Bardzo ciekawa ksiazka opusujaca historie znanego piekarza. Przepisy napisane dostępnym językiem jednak napewno nie jest to ksiazka dla początkujących. Jedyne co mi osobiście nie podoba się w tej książce to wyrzucanie produktu. W każdym z przepisów jest moment w którym trzeba czesc zakwasu/ciasta wyrzucić a pracowac tylko na części. Rozumiem potrzebe tworzenia zakwasu w...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    36
  • Przeczytane
    7
  • Posiadam
    6
  • Kulinarne
    3
  • Chcę w prezencie
    2
  • Gatunek: Kulinarne
    1
  • Zdrowie/ jedzenie/ ćwiczenia
    1
  • 2014
    1
  • Kucharskie
    1
  • 2017
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Mąka, woda, drożdże, sól. Rzecz o pieczeniu chleba.


Podobne książki

Przeczytaj także