Historia od kuchni. 65 oryginalnych przepisów od starożytności do XX wieku

Okładka książki Historia od kuchni. 65 oryginalnych przepisów od starożytności do XX wieku
Max Miller Wydawnictwo: HI:STORY kulinaria, przepisy kulinarne
256 str. 4 godz. 16 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
HI:STORY
Data wydania:
2023-10-16
Data 1. wyd. pol.:
2023-10-16
Liczba stron:
256
Czas czytania
4 godz. 16 min.
Język:
polski
ISBN:
9788381353434
Tłumacz:
Monika Skowron
Średnia ocen

                8,8 8,8 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
8,8 / 10
24 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
765
48

Na półkach:

Dzisiaj, kiedy dostęp do egzotycznych smaków, przepisów i próbowania nowych potraw jest tak prosty - książka taka jak ta jest wspaniałą podróżą do miejsca w którym jesteśmy. Tak jak wszystko, kuchnia ma też swoje źródła, pierwotne przepisy, z których potrawy ewoluowały, by dzisiaj cieszyć smakiem w obecnych formach. Warto poznać te miejsca z których kuchnia rozkwita. Ta kulinarna podróż Maxa Milelra, od starożytności do XX wieku, okraszona przepięknymi zdjęciami i ciekawostkami historycznymi jest niewątpliwie smaczkiem na rynku czytelniczym. Zwłaszcza dla amatorów gotowania!

Dzisiaj, kiedy dostęp do egzotycznych smaków, przepisów i próbowania nowych potraw jest tak prosty - książka taka jak ta jest wspaniałą podróżą do miejsca w którym jesteśmy. Tak jak wszystko, kuchnia ma też swoje źródła, pierwotne przepisy, z których potrawy ewoluowały, by dzisiaj cieszyć smakiem w obecnych formach. Warto poznać te miejsca z których kuchnia rozkwita. Ta...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    48
  • Przeczytane
    26
  • Posiadam
    4
  • Do kupienia
    2
  • Zainteresowania: Inne
    1
  • Nowość
    1
  • Kuchnia
    1
  • ZyARCHIWIZOWANE: Wyzwanie 100 książek w 2023
    1
  • Zainteresowania: Kulinaria
    1
  • Zainteresowania: Historia
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Historia od kuchni. 65 oryginalnych przepisów od starożytności do XX wieku


Podobne książki

Przeczytaj także