Kocie kłopoty Grzecznego psa

- To Lubię
- Wydawnictwo Literatura
- 2016-09-27
- 2016-09-27
Winter kocha żyć! A ponieważ Wy kochacie Wintera, oddajemy Wam do rąk czwarty już tom jego przygód. Będzie kilka gonitw, szalonych, psich pomysłów i nowe kocio-psie przyjaźnie na dobre i na złe. Ta lektura to prawdziwy zastrzyk Winterowej energii, częstujcie się!
Daje 10 bo to najlepsza książka jaką do tej pory przeczytałem swojemu dziecku. Dialogi i przemyślenia Wintera to jak wypisz wymaluj nasz Labrador w naszej wyobraźni.
Bawiliśmy się świetnie i zabieramy się za kolejne przygody Wintera!
Pokaż mimo toBawiliśmy się świetnie i zabieramy się za kolejne przygody Wintera!
Super lektura dla wielbicieli futrzaków :)
Super lektura dla wielbicieli futrzaków :)
Pokaż mimo toSuper książka. Już dawno nie uśmiałem się tak bardzo podczas czytania, jak przy tej książce. Mojemu synowi również bardzo się podobało. Na pewno przeczytam pozostałe części i nie wiem, który z nas będzie miał większą frajdę z czytania :)
Polecam
Pokaż mimo toPrzygody Wintera uwielbiam zarówno ja, jak i moje dzieci. Ubawiliśmy się przy tych książkach "po pachy". Polecam każdemu, a w szczególności rodzicom którzy chcą swoje dzieci zachęcać do czytania a nie wiedzą od jakiej lektury zacząć.
Pokaż mimo toWedług mnie najlepsza z całej serii
Według mnie najlepsza z całej serii
Pokaż mimo toGdy zobaczyłam tę książkę od razu wiedziałam,że muszę ją mieć! Czytałam pierwsze tomy i na ten bardzo czekałam. Książka bardzo zabawna, idealna dla psiarzy, kociarzy i wszystkich, którzy lubią się śmiać! Uwielbiam czytać przygody psa Wintera i jego rodzinki.
Pokaż mimo toPrzeczytane dwa razy:)
Przeczytane dwa razy:)
Pokaż mimo toZaczęliśmy z synkiem od czwartego tomu, ale tak też można rozpocząć przygodę z "grzecznym" Winterem, którego przygody rozbawią dzieci, i czytających im dorosłych. Ubawił nas również kot Marian, który ma swoje kocie przywary i jest bardzo śmiesznie sportretowany przez ilustratorkę Joannę Rusinek.
Opowiadanka są krótkie, w sam raz na kilka historii przed snem. Jest to też świetna pozycja dla dzieci, które rozpoczynają swoją przygodę z czytaniem.
Już nie możemy doczekać się kolejnych części tej pozytywnej książeczki. :)
więcej Pokaż mimo toOpowiadanka są krótkie, w sam raz na kilka historii przed snem. Jest to też...