Szczęście na wagę złota czyli jak osiągnąć sukces
- nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
- I.D. Media
- 2015-03-01
- 2015-03-01
– Pragnienie szczęścia jest naturalną konsekwencją działań każdego z nas. To pięknie brzmiące słowo dla wielu oznacza sukces. Jak go osiągnąć? To pytanie, na które wielu pragnie poznać odpowiedź, niekoniecznie metodą prób i błędów. Chcesz wiedzieć jak? Poznaj sposoby ludzi sukcesu, które dla Ciebie mogą być doskonałą inspiracją. Dla mnie są. Polecam.
Marika Krajniewska, prezes Fundacji Kultury Papierowy Motyl
- Szczęście i sukces to wartości niemierzalne, których nie da się zamknąć w sztywne ramy. Nie ma na nie unikalnej recepty, ale „Szczęście na wagę złota” to niezwykle udany zbiór drogowskazów, które każdemu „Kowalskiemu” wskażą drogę do czerpania radości z życia, osiągnięcia własnych celów oraz poczynienia kolejnych kroków otwierających drzwi do sukcesu. Bohaterowie książki, będący znakomitymi przedsiębiorcami, artystami, ale także zwykłymi ludźmi, których codziennie mijamy na ulicy, dzielą się swoim doświadczeniem, aforyzmami i środkami na udany biznes czy prywatne małe zwycięstwa. Ta książka to klucz do wygranej potyczki z własnymi słabościami i przeciwnościami losu. Bez wątpienia ta zbiorowa publikacja zainspiruje Was do działania i przemierzania osobistych gór i dolin.
Agnieszka Pohl, magazyn „Obsesje”