Kuchnia Haute Couture
Wydawnictwo: G+J kulinaria, przepisy kulinarne
240 str. 4 godz. 0 min.
- Kategoria:
- kulinaria, przepisy kulinarne
- Wydawnictwo:
- G+J
- Data wydania:
- 2012-11-07
- Data 1. wyd. pol.:
- 2012-11-07
- Liczba stron:
- 240
- Czas czytania
- 4 godz. 0 min.
- Język:
- polski
- ISBN:
- 978-83-7778-204-0
- Tagi:
- kuchnia przepisy kulinarne
"Kuchnia Haute Couture" jest moją pierwszą książką otwierającą serię opowieści o życiu, kuchni, pasjach odkrywanych przy wspólnym stole z rodziną i przyjaciółmi. Jest opowieścią o szukaniu inspiracji, o wspaniałych smakach i więzi jaka buduje się podczas wspólnego biesiadowania.
Mam nadzieje, że stanie się dla Państwa milą lekturą inspirującą do wspólnego gotowania i wniesie dużo radości w codzienność.
Marta Grycan
Dodaj do biblioteczki
Porównaj ceny
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Szukamy ofert...
Mogą Cię zainteresować
Książka na półkach
- 19
- 12
- 7
- 4
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
- 1
OPINIE i DYSKUSJE
Przeczytane = przejrzane.
Sporo przepisów do sprawdzenia, owszem, ą i ę bywa tu i tam: trufle i przegrzebki. Ale oprócz tego swojskie makarony, ryby i placek z wiśniami, a nawet wafle z puszkowym kajmakiem ;)
Słowem, nic takiego. Ale cena 6,99 zł skutecznie mnie skusiła.
Przeczytane = przejrzane.
Pokaż mimo toSporo przepisów do sprawdzenia, owszem, ą i ę bywa tu i tam: trufle i przegrzebki. Ale oprócz tego swojskie makarony, ryby i placek z wiśniami, a nawet wafle z puszkowym kajmakiem ;)
Słowem, nic takiego. Ale cena 6,99 zł skutecznie mnie skusiła.
jak nie bardzo mialam ochote na grycanke tak oprawa graficzna ksiazki - cudo:) i przepisy super - naprawde polecam:)
jak nie bardzo mialam ochote na grycanke tak oprawa graficzna ksiazki - cudo:) i przepisy super - naprawde polecam:)
Pokaż mimo toMoże zamiast recenzji kilka przepisów z książki:
pappardelle z czarnymi truflami
zielone gnocchetti ze speckiem
Salceson w sosie figowym
A tak w ogóle za dużo w tej książce jagnięciny i cielęciny. Jedzenie takiego mięsa to przecież obciach. Ale może jestem odosobniona w tej opinii...
Może zamiast recenzji kilka przepisów z książki:
Pokaż mimo topappardelle z czarnymi truflami
zielone gnocchetti ze speckiem
Salceson w sosie figowym
A tak w ogóle za dużo w tej książce jagnięciny i cielęciny. Jedzenie takiego mięsa to przecież obciach. Ale może jestem odosobniona w tej opinii...