Asexuality: A Brief Introduction
- CreateSpace Independent Publishing Platform
- 2012-06-01
- 2012-06-01
- angielski
- aseksualność ace LGBTQ+ orientacja orientacja seksualna
Sometimes called “A Fourth Orientation”, asexuality is a sexual orientation characterized by a persistent lack of sexual attraction toward any gender. This book explores love, sex, and life, from the asexual point of view. This book is for anyone, regardless of orientation. Whether you’re asexual, think you might be, know someone who is, or just want to learn more about what asexuality is (and isn’t),there’s something inside for you. This is one of the first books exclusively dedicated to the subject of asexuality as a sexual orientation. Written by an asexual, it discusses the topic from the inside.