Potęga świadomej intencji
- 2008-01-01
- 2008-01-01
- Beata Kubik
- Sekret Prawo Przyciągania Prawo Przyciągania
Mówi się, że wystarczy mieć dobre chęci, aby osiągnąć cel, albo po prostu że chcieć to móc. Okazuje się jednak, że same ?dobre chęci? nie zawsze wystarczą i często potrzebna jest wiedza, dzięki której będziemy potrafili odpowiednio ukierunkować nasz potencjał. Potencjał, o którego istnienie nawet siebie byśmy nie podejrzewali, a który tkwi w każdym z nas i należy go jedynie odpowiednio użyć, aby uczynić otaczającą nas rzeczywistość bardziej przyjazną, a siebie szczęśliwszym. Esther i Jerry Hicks w Potędze świadomej intencji nie tylko odkrywają przed nami zadziwiające możliwości naszego umysłu, ale też na serii praktycznych i przejrzyście opracowanych przykładów ilustrują, jak ich (s)twórczą siłę zastosować do poprawienia sytuacji w życiu osobistym, realizacji marzeń o udanej karierze zawodowej, czy polepszenia kondycji zdrowotnej! Zmaterializuj swoje plany i zrealizuj marzenia tworząc rzeczywistość według własnych reguł masz gwarancję, że Twoje życie będzie nieprzerwanym pasmem sukcesów! Książka jest trzecią częścią z serii Sekret Prawo Przyciągania.
Przeczytałam prawie wszystkie książki autorstwa tego małżeństwa i myślała, że Nauki Abrahama już nie mnie nie zaskoczą niczym. Mimo to, codzienna lektura już przeczytanych ich książek jest dla mnie normą. Jakże się myliłam!
Ten sam przekaz w innych słowach tak bardzo zmienił moje życie. Dostałam dzięki tej książce odpowiedzi na kilka pytań, których zadawania sama nie byłam świadoma. Mogę śmiało powiedzieć, że ta pozycja rozwinęła mnie duchowo, nie gorzej od innych książek Hicksów.
Polecam ją każdemu, kto chce świadomie tworzyć swoje życie.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTen sam przekaz w innych słowach tak bardzo zmienił moje życie. Dostałam dzięki tej książce odpowiedzi na kilka pytań, których zadawania sama nie byłam...