Ciasta, ciastka, ciasteczka
Wydawnictwo: kulinaria, przepisy kulinarne
272 str. 4 godz. 32 min.
- Kategoria:
- kulinaria, przepisy kulinarne
- Wydawnictwo:
- Data 1. wyd. pol.:
- 1990-01-01
- Liczba stron:
- 272
- Czas czytania
- 4 godz. 32 min.
- Język:
- polski
- ISBN:
- 9788387934088
Wznowienie książki cieszącej się niesłabnącym powodzeniem od 30 lat. Przepisy doskonałego mistrza cukierniczego dostosowane są do potrzeb i możliwości przeciętnej rodziny. Może z nich korzystać zarówno doświadczona, jak i początkująca gospodyni.
Dodaj do biblioteczki
Porównaj ceny
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Szukamy ofert...
Mogą Cię zainteresować
Książka na półkach
- 30
- 24
- 18
- 2
- 2
- 2
- 2
- 1
- 1
- 1
OPINIE i DYSKUSJE
Lubię kupować książki kucharskie. Lubię otwierać i patrzeć na kolorowe piękne zdjęcia potraw, które są ładnie opisane. Ta książka jest inna. Jest czarno-biała a jedyne kolorowe zdjęcia można znaleźć na ostatnich stronach. Mimo tego ma swój urok. Kupiłam ja przypadkiem na książkowym kiermaszu i nie żałuje. Początkowe strony opisują zasady pieczenia ciast, podstawowe wiadomości o wyrabianiu ciasta, o sprzęcie i naczyniach, w których je przygotowujemy i oczywiście o składnikach. Druga część ta obszerniejsza to przepisy. Na różnego rodzaju placki, szarlotki, serniki, babki, torty. Ważne jest to, że przepisy są mało skomplikowane, wiec nawet poczatkujący doskonale sobie z nimi poradzi. Polecam do kulinarnej biblioteki.
Lubię kupować książki kucharskie. Lubię otwierać i patrzeć na kolorowe piękne zdjęcia potraw, które są ładnie opisane. Ta książka jest inna. Jest czarno-biała a jedyne kolorowe zdjęcia można znaleźć na ostatnich stronach. Mimo tego ma swój urok. Kupiłam ja przypadkiem na książkowym kiermaszu i nie żałuje. Początkowe strony opisują zasady pieczenia ciast, podstawowe...
więcej Pokaż mimo toNajlepsza książka do wypieku domowych ciast. Korzystam z niej od lat. Posiadam jednak inne wydanie XII w niebieskiej obwolucie z roku 1987 drukowane jeszcze w NRD.
Najlepsza książka do wypieku domowych ciast. Korzystam z niej od lat. Posiadam jednak inne wydanie XII w niebieskiej obwolucie z roku 1987 drukowane jeszcze w NRD.
Pokaż mimo toZ samych przepisów jeszcze nie korzystałam, lecz baaardzo, ale to bardzo dużo dał mi wstęp na temat "traktowania" rodzajów ciasta. Właśnie takiej, wydawałoby się podstawowej, wiedzy brakowało mi w codziennym pieczeniu.
Z samych przepisów jeszcze nie korzystałam, lecz baaardzo, ale to bardzo dużo dał mi wstęp na temat "traktowania" rodzajów ciasta. Właśnie takiej, wydawałoby się podstawowej, wiedzy brakowało mi w codziennym pieczeniu.
Pokaż mimo to