LSD... moje trudne dziecko. Historia odkrycia "cudownego narkotyku"

Okładka książki LSD... moje trudne dziecko. Historia odkrycia "cudownego narkotyku" autora Albert Hofmann, 9788360685266
Albert Hofmann Wydawnictwo: Wydawnictwo Cień Kształtu nauki przyrodnicze (fizyka, chemia, biologia, itd.)
nauki przyrodnicze (fizyka, chemia, biologia, itd.)
LSD - mein Sorgenkind. Die Entdeckung einer "Wunderdroge"
2016-01-01
2001-01-01
Krzysztof Lewandowski

Kup LSD... moje trudne dziecko. Historia odkrycia "cudownego narkotyku" w ulubionej księgarnii

Oceny książki LSD... moje trudne dziecko. Historia odkrycia "cudownego narkotyku"

OPINIE i DYSKUSJE o książce LSD... moje trudne dziecko. Historia odkrycia "cudownego narkotyku"

Niska ocena tylko dlatego, że książka była dla mnie dość trudna i "niewygodna" w czytaniu.

Zdecydowanie ciekawa pozycja. Dla dociekliwych jak to było z LSD obowiązkowa. Jest też sporo o magicznych grzybach.
Odkrywa coś niecoś o prawdziwych narkotykach jak nazywam psychodeliki.

Odkrywa coś niecoś o prawdziwych narkotykach jak nazywam psychodeliki.

Świetna książka, bardzo ciekawa. Po wielu
opiniach tutaj obawiałam się że język będzie zbyt naukowy, a wcale tak nie było. Owszem, przewijają się nazwy chemiczne, nazwiska itp., ale nie jest to główny sens tej książki i bardzo dużo da się z niej wyciągnąć nawet nie rozumiejąc opisywanych procesów chemicznych. Polecam serdecznie osobom zainteresowanym tematem.

Świetna książka, bardzo ciekawa. Po wielu

1626 użytkowników ma tytuł LSD... moje trudne dziecko. Historia odkrycia "cudownego narkotyku" na półkach głównych
192 użytkowników ma tytuł LSD... moje trudne dziecko. Historia odkrycia "cudownego narkotyku" na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki LSD... moje trudne dziecko. Historia odkrycia "cudownego narkotyku"

Okładka książki Droga do Eleusis. Misteria psychodeliczne Albert Hofmann, Carl A. P. Ruck, R. Gordon Wasson

Cytaty z książki LSD... moje trudne dziecko. Historia odkrycia "cudownego narkotyku"

Albert Hofmann LSD... moje trudne dziecko. Historia odkrycia "cudownego narkotyku" Zobacz więcej