Potęga Życia

- poradniki
- Szkoła Inspiracji
- 2016-01-14
- 2016-01-14
- Rozwój osobisty motywacja strategie efektywność
Czy wiesz, że przeciętny człowiek wykorzystuje tylko mały fragment własnych możliwości i potencjału. Z reguły nie potrafi w łatwy sposób dokonać zmiany na lepsze, ponieważ nie wie, gdzie jest początek drogi.
Ty również, każdego dnia doświadczasz setek, a nawet tysięcy małych zdarzeń. Jedne odbierasz jako przyjemne, inne wręcz przeciwnie. Borykasz się z codziennymi trudnościami i nie zdajesz siebie sprawy z własnych możliwości, zanim jakieś zdarzenie losowe nie zmusi Cię do ich uwolnienia.
Jeżeli zgadzasz się z powyższym, z pewnością zainteresują cię skuteczne sposoby poprawiania jakości życia, relacji i osiągnięć. W książce Potęga Życia znajdziesz 6 takich strategii.
"Potega życia" to napisana przystępnym językiem, z humorem i z dystansem książka o życiu. Lepszym życiu, które każdy ma w zasięgu ręki. Warto nabyć, zajrzeć i zastosować.
Pokaż mimo toFantastyczna książka. W przejrzysty sposób ukazuje ludzkie zachowanie i opisuje, skąd biorą się w nas myśli i emocje, których genezy nawet nie jesteśmy świadomi, a przejmują nad nami kontrolę. "Potęga Życia" pozwala na wyciągnięcie mądrych wniosków i, tak jak mówi zapowiedź na okładce, zmienić życie na lepsze.
To, co jeszcze mnie miło zaskoczyło, to rysunki, które pojawiają się w każdym rozdziale. Mają przyjemną komiksową kreskę i dobrze obrazują przedstawioną sytuację.
Książkę miały w rękach już moja mama i siostra. Obie przeczytały jednym tchem i są zachwycone. Polecam więc z czystym sumieniem każdemu i w każdym wieku.
więcej Pokaż mimo toTo, co jeszcze mnie miło zaskoczyło, to rysunki, które...