Gaslighting. Jak uwolnić się od przemocy w relacjach

Okładka książki Gaslighting. Jak uwolnić się od przemocy w relacjach autora Patrycja Jaskuła, 9788383522296
Okładka książki Gaslighting. Jak uwolnić się od przemocy w relacjach
Patrycja Jaskuła Wydawnictwo: Prószyński i S-ka poradniki
poradniki
2024-03-12
2024-03-12

Kup Gaslighting. Jak uwolnić się od przemocy w relacjach w ulubionej księgarnii

Oceny książki Gaslighting. Jak uwolnić się od przemocy w relacjach

OPINIE i DYSKUSJE o książce Gaslighting. Jak uwolnić się od przemocy w relacjach

Rewelacyjna. Dla osób które doświadczyły gaslightingu, ale nie tylko, również dla tych którzy interesują się psychologią, tematem przemocy w relacjach, pracą nad poczuciem własnej wartości itp. Autorka opowiada też o swoich doświadczeniach które bardzo pomagają w odbiorze książki widać że autorka zna temat nie tylko z teorii. Z czystym sumieniem polecam. A kobietom tkwiącym w relacjach przemocowych czy szukających obecnie kogoś do związku polecam szczególnie - dla takich pań to lektura obowiązkowa. Napewno siędnę po inne pozycje Pani Jaskuły. POLECAM!

Pozycja pomocna, uczciwie i szeroko ujmująca temat:
- zawiera profil gaslightera;
- omawia sygnały, które już na początku znajomości powinny wzbudzić czujność, a także życie codzienne "ofiary" i próby wyjścia z toksycznego związku;
- zachęca do odbudowania siebie i stworzenie stabilnej, dobrej relacji z sobą, zadbania o siebie (sen, dieta, budowanie sprawczości)... daje nadzieję i wspiera!

Pozycja pomocna, uczciwie i szeroko ujmująca temat:
- zawiera profil gaslightera;

osoba mająca jakąś ogólną wiedzę na ten temat może uznać, że jest tu sporo oczywistości i powtórzeń, ale bez wątpienia jest to potrzebna pozycja i dobrze, że jest

209 użytkowników ma tytuł Gaslighting. Jak uwolnić się od przemocy w relacjach na półkach głównych
34 użytkowników ma tytuł Gaslighting. Jak uwolnić się od przemocy w relacjach na półkach dodatkowych

Okładka książki Małe życie po wielkiej zmianie Michał Domagalski, Agnieszka Graca, Patrycja Jaskuła, Daria Juskowiak, Klaudia Pieszczoch, Sonia Pohl, Urszula Sieńkowska-Cioch

Cytaty z książki Gaslighting. Jak uwolnić się od przemocy w relacjach

Patrycja Jaskuła Gaslighting. Jak uwolnić się od przemocy w relacjach Zobacz więcej