KApitalna, dla tych którzy chca poznac przełożenie procesów gotowania/ pieczenia/ doprawiania na chemiczno-fizyczne przemiany. Polecam dociekliwym i kucharzom oraz piekarzom, którzy wciąz nie moga osiągnąc 100% sukcesu. Serio - to przyspieszony kurs gastronomiczny.
KApitalna, dla tych którzy chca poznac przełożenie procesów gotowania/ pieczenia/ doprawiania na chemiczno-fizyczne przemiany. Polecam dociekliwym i kucharzom oraz piekarzom, którzy wciąz nie moga osiągnąc 100% sukcesu. Serio - to przyspieszony kurs gastronomiczny.
KApitalna, dla tych którzy chca poznac przełożenie procesów gotowania/ pieczenia/ doprawiania na chemiczno-fizyczne przemiany. Polecam dociekliwym i kucharzom oraz piekarzom, którzy wciąz nie moga osiągnąc 100% sukcesu. Serio - to przyspieszony kurs gastronomiczny.
KApitalna, dla tych którzy chca poznac przełożenie procesów gotowania/ pieczenia/ doprawiania na chemiczno-fizyczne przemiany. Polecam dociekliwym i kucharzom oraz piekarzom, którzy wciąz nie moga osiągnąc 100% sukcesu. Serio - to przyspieszony kurs gastronomiczny.
Pokaż mimo to