Wieprzowina

Okładka książki Wieprzowina Piotr Bikont, Robert Makłowicz
Okładka książki Wieprzowina
Piotr BikontRobert Makłowicz Wydawnictwo: Polskapresse Seria: Nowoczesna kuchnia polska Makłowicza i Bikonta kulinaria, przepisy kulinarne
63 str. 1 godz. 3 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Seria:
Nowoczesna kuchnia polska Makłowicza i Bikonta
Wydawnictwo:
Polskapresse
Data wydania:
2007-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2007-01-01
Liczba stron:
63
Czas czytania
1 godz. 3 min.
Język:
polski
ISBN:
9788360669426
Tagi:
kuchnia przepisy
Średnia ocen

6,0 6,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Okładka książki HERITO nr 45 / 2022 Łukasz Galusek, Magdalena Kasprzyk-Chevriaux, Robert Makłowicz, Jacek Purchla, Redakcja kwartalnika HERITO, Mateusz Słomiński, Wojciech Stanisławski
Ocena 8,0
HERITO nr 45 /... Łukasz Galusek, Mag...
Okładka książki Europa. Opowieści podróżne Anna Arno, Dorota Chojnowska, Piotr Jagielski, Jarosław Klejnocki, Marcin Kydryński, Robert Makłowicz, Jarosław Mikołajewski, Katarzyna Nizinkiewicz, Marek Pernal, Małgorzata Rejmer, Michał Rusinek, Andrzej Stasiuk, Witold Szabłowski, Krzysztof Varga, Adam Wajrak, Paulina Wilk
Ocena 6,5
Europa. Opowie... Anna Arno, Dorota C...

Mogą Cię zainteresować

Okładka książki Makarony i kluski Piotr Bikont, Robert Makłowicz
Ocena 6,0
Makarony i kluski Piotr Bikont, Rober...
Okładka książki Słodkie wypieki Piotr Bikont, Robert Makłowicz
Ocena 6,0
Słodkie wypieki Piotr Bikont, Rober...
Okładka książki Dialogi języka z podniebieniem. Książka kucharska Piotr Bikont, Robert Makłowicz
Ocena 7,0
Dialogi języka... Piotr Bikont, Rober...
Okładka książki Potrawy z kaszy i ryżu Piotr Bikont, Robert Makłowicz
Ocena 7,0
Potrawy z kasz... Piotr Bikont, Rober...
Okładka książki Kuchnia amerykańska Joanna Cieślewska, Magdalena Giedrojć, Krzysztof Kurek, Alina Kwapisz, Katarzyna Liwak-Rybak, Dorota Próchniewicz
Ocena 7,8
Kuchnia ameryk... Joanna Cieślewska,&...
Okładka książki Candy Pandas. Zdrowe słodkości na każdą porę roku Angelika Kuczma, Monika Kuczma
Ocena 8,0
Candy Pandas. ... Angelika Kuczma, Mo...
Okładka książki Ryby Piotr Bikont, Robert Makłowicz
Ocena 6,0
Ryby Piotr Bikont, Rober...
Okładka książki Drób Piotr Bikont, Robert Makłowicz
Ocena 6,0
Drób Piotr Bikont, Rober...

Oceny

Średnia ocen
6,0 / 10
2 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
375
375

Na półkach: , ,

Książeczka, w której autorzy skupiają się na przedstawieniu dań z wieprzowiny. Jest tu 29 przepisów o różnym stopniu trudności i z różnym pochodzeniu mięsa - od zwykłego schabu do podrobów wieprzowych. Każdy przepis posiada czas przygotowania i fotografię ostatecznego efektu ( z upływem czasu fotki bledną). Pod niektórymi z przepisów znajdziemy ciekawostki oraz wskazówki co do innych wariantów przygotowania danej potrawy. Minus - brak informacji na ile osób jest danie oraz niewygodna forma książeczki (klejona, dość sztywna i ciężko korzystać z niej przy przygotowywaniu potraw). Ale ogólnie oceniam ją pozytywnie - większość przepisów nie jest jakoś specjalnie wydziwiasta i kosztowna..

Książeczka, w której autorzy skupiają się na przedstawieniu dań z wieprzowiny. Jest tu 29 przepisów o różnym stopniu trudności i z różnym pochodzeniu mięsa - od zwykłego schabu do podrobów wieprzowych. Każdy przepis posiada czas przygotowania i fotografię ostatecznego efektu ( z upływem czasu fotki bledną). Pod niektórymi z przepisów znajdziemy ciekawostki oraz wskazówki co...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    4
  • Posiadam
    3
  • Przeczytane
    3
  • Kulinaria
    2
  • Kulinarne
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Wieprzowina


Podobne książki

Przeczytaj także