Beauty From Pain

- angielski
- CreateSpace Independent Publishing Platform
- New Adult Romans
- Beauty (Piękno) (tom 1)
- literatura obyczajowa, romans
- angielski
- New Adult Romans
A New York Times and USA Today Bestseller…
They agreed on three months... but their love knew no boundaries.
Jack McLachlan is a winemaking magnate and easily one of Australia’s most eligible bachelors. His success and wealth makes him no stranger to the complications of romantic relationships and that’s why he goes to extreme measures to avoid the hassle. He prefers simplicity in the form of a beautiful female companion with no strings attached. He arranges relationships like business deals and they’re always the same. No long term relationships. No real names.
It’s his game and his rules. He’s content to play as usual, but when Laurelyn Prescott enters his life, his strategy must change because this player is like none he's ever encountered. His world is turned on its head after he begins a three month affair with the beautiful American musician. Nothing goes according to plan and as he breaks more and more of his own rules for her, she’s exceptionally close to becoming something he never thought possible. His ultimate game changer.
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
- 1 031
Cale życie wiedziałam, co to ból, ale to coś zupełnie nowego. To uczucie zrodziło sie z czegoś złego albo wstrętnego. Ten ból ma swoje źródł...
RozwińJak to możliwe? Ten człowiek, niemalże mi obcy, tak bardzo mnie uspokaja i sprawia, że chcę się przed nim otworzyć.
Opinie [116]
Jakby kolejna powieść tego typu, a jednak niezwykle zaskakująca i odmienna...wciągająca
Pokaż mimo toKsiążka jest dobrze napisana 🙂 szybko mi się czytało 🙂 Polecam z całego serca ❤️
Pokaż mimo toKsiążka jest przewidywalna jednak ma coś w sobie. Plus za to, że Laurelyn nie pada bohaterowi do stóp i nie wyznaje wielkich miłości już po kilku stronach książki. Jest pociąg fizyczny jednak uczucia rozwijają się stopniowo. Chociaż nie wiem czy polubiłam Jacka, jakoś nie do końca chyba.
Pokaż mimo toOn. Tajemniczy, bogaty król wina. Szuka kobiety na 3-miesieczny układ. Seks bez zobowiązań. Ona nie może o nim nic wiedzieć.
więcejOna. Piękna piosenkarka muzyki country. Po nieudanym związku zgadza się na układ. Zaczyna grać w jego grę. Nie podaje mu swojego prawdziwego imienia, nie mówi mu wszystkiego. Do czasu, kiedy zaczyna mu ufać.
Moja kolejna 10 w tym roku. Książkę...
Oceniam na dobrą książkę, w takim Henrym sama bym się zakochała, aczkolwiek na początku pomyślałam co za laska ledwo go poznała, a poszła na taki układ. Jednak czasami szybkie decyzje są tymi dobrymi.
Pokaż mimo toW zasadzie to przeczytałam ją po raz drugi. Pierwszy raz czytałam w momencie premiery i nie było kolejnych części. Teraz chciałam przeczytać dalsze losy, ale niestety średnio zapamiętałam pierwszą część. Podobała mi się, całkiem przyjemna i zupełnie inna historia niż w tego typu romansidłach. Polecam
Pokaż mimo to"Piękno bólu" to historia Jacka i Laurelyn. Jack obracający się w kręgu winiarstwa, Laurelyn piosenkarka.
więcejJack nie wiąże się z kobietami, seks bez zobowiązań... Czyżby bał się uczucia? A może chodzi o coś innego?
Mężczyzna poznaje Laurelyn i oferuje jej 3 miesięczny układ bez miłości... Czy kobieta się zgodzi? Co zrobią, gdy serce nie sługa i samo podejmie za nich...
Nauczyłam się na swoich błędach, aby nie wymagać zbyt wiele od romansów i z takim podejściem zupełnie inaczej oceniam takie książki.Ta recenzowana dzisiaj jest lekką książką na jeden wieczór.
więcejUmówili się na trzy miesiące, ale miłości nie dało się uniknąć.
Jack McLachlan to magnat winiarstwa i jeden z najbardziej pożądanych kawalerów w Australii. Życie nauczyło go, że...
Książka wciągnęła mnie do swojego świata i nie pozwoliła mi z niego wyjść. Urzekła mnie historia ludzi, którzy chcieli od siebie wszystko~ za wyjątkiem uczuć. Jednak mamy tutaj idealny przykład tego, że "serce nie sługa" ♡
więcejJack ma swoje zasady. Zasady, których nie łamie dla nikogo. Nawet dla rodziny. Nie spodziewa się jednak, że reguły gry zostaną zmienione i to nie przez...
Książka tak mnie wciągnęła, że nie mogłam się oderwać. Bardzo mi się ta historia spodobała i jestem ciekawa co dalej, w następnej części się wydarzy.