Kobieta z fotografii
Wydawnictwo: Harlequin Seria: Harlequin Romans literatura obyczajowa, romans
- literatura obyczajowa, romans
- Harlequin Romans
- Wedding date with the best man
- Harlequin
- 2012-01-01
- 2012-01-01
- Katarzyna Ciążyńska
- romans miłość uczucia literatura dla kobiet
Trzy dni przed ślubem Jayne dowiaduje się, że narzeczony ją zdradza, więc natychmiast z nim zrywa. Kilka miesięcy po zerwaniu spotyka siostry byłego narzeczonego i smutne wspomnienia wracają. Czuje się samotna, bo nie ma do kogo się wyżalić. Jej przyjaciółki wyszły za mąż i przeniosły się do Las Vegas. Któregoś dnia do drzwi Jayne dzwoni Tristan MacGregor, znany fotoreporter, przyjaciel jej byłego narzeczonego. Jayne niechętnie zaprasza go do środka...
Dość płytka strasznie mi się dłużyła, co za tym idzie czytanie szło jak po grudzie.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toUczucie między tymi bohaterami nawiązuje się chyba gdzieś poza kadrem. Brakuje interakcji, wydarzeń, uczuć. Sam lukier.