Małżeńska umowa, Tajemniczy prezent
- 2011-01-01
- 2011-01-01
- 9788323882077
- Ewa Pawełek, Justyna Kapis
- harlequin romans umowa małżeństwo prezent przyjęcie
Yvonne Lindsay - "Małżeńska umowa"
Gwen Jones przeżyła najgorszy dzień w swoim życiu. Nie dość, że porzucił ją narzeczony i zabrał jej wszystkie pieniądze, to jeszcze okradł jej szefa, Declana Knighta. Knight postanawia wykorzystać sytuację.
Jeśli Gwen przystanie na jego warunki i zgodzi się na ślub, Declan otrzyma pieniądze z funduszu powierniczego swojej matki…
Kasey Michaels - "Tajemniczy prezent"
Tuż przed świętami Bożego Narodzenia dekoratorka wnętrz Paige Halliday przyjmuje niespodziewany prezent, nie wiedząc, kim jest ofiarodawca. Tego samego dnia poznaje bogatego biznesmena, Sama Balfoura, który oferuje jej pracę, prosząc ją o zorganizowanie świątecznego przyjęcia w swojej posiadłości.
Paige przyjmuje zlecenie, nie zdając sobie sprawy, że nie dotyczy ono jedynie udekorowania domu…