Zrecenzuj thriller „Winny” Joanny Opiat-Bojarskiej

LubimyCzytać
06.04.2021

Zostań jedną z 35 osób, które będą miały okazję przeczytać i zrecenzować książkę „Winny” autorstwa Joanny Opiat-Bojarskiej. Powieść trafi do księgarń 14 kwietnia nakładem wydawnictwa Słowne. Przeczytajcie jej fragment!

Zrecenzuj thriller „Winny” Joanny Opiat-Bojarskiej

„Winny” – nowa książka Joanny Opiat-Bojarskiej!

Mrocznie, duszno i nieprzewidywalnie – Joanna Opiat-Bojarska opracowała wzór na thriller, od którego przechodzą dreszcze. Doskonale skonstruowana, pochłaniająca intryga to gra z czytelnikiem na najwyższym poziomie. A zakończenie zaskoczy nawet najbardziej wytrawnych miłośników gatunku.

Szum wody. Ciepło otaczające zanurzone w wannie ciało. Blask migoczącego płomienia.

To jest właśnie reset. Tylko tak Marcin może się uspokoić. Wyciszyć nadwrażliwy na bodźce umysł. Utrzymać w ryzach tę część siebie, która nie mieści się w ogólnie przyjętych normach.

Kiedyś popełnił błąd. Myślał, że tak będzie lepiej. Dla wszystkich.

Ale bardzo się pomylił, życie to nie jest bajka z morałem. Nie wystarczy odpokutować. Choć spłacił swoje długi, piętno winy zostanie z nim na zawsze.

Zwłaszcza że jest ktoś, komu zależy na tym, by prawda nigdy nie wyszła na jaw. Nawet za cenę życia.

Jak zostać recenzentem „Winnego”?

Wystarczy przesłać link do dowolnej recenzji, którą umieściliście w serwisie lubimyczytać.pl, na adres: ksiazki@burdamedia.pl (w tytule maila wpisując „Recenzja: Winny”). Dodatkowo w wiadomości możecie podać również link do swojego profilu bookstagramowego i bloga.

Prosimy o przesyłanie zgłoszeń do 11 kwietnia 2021 (do 23:59).

Spośród nadesłanych maili wydawnictwo Słowne (wcześniej Burda Książki) wybierze 35osób, które otrzymają wiadomość zwrotną (najpóźniej do 13 kwietnia). Książki wyślemy po odesłaniu do nas adresu i numeru telefonu kontaktowego. Będziemy wdzięczni za umieszczenie opinii o książce w serwisie lubimyczytac.pl. Życzymy powodzenia!

Książka „Winny” jest dostępna w przedsprzedaży.

Przeczytaj fragment książki „Winny”

Winny

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

Artykuł sponsorowany

[ec]

Reklama

komentarze [31]

Sortuj:
286
262
21.04.2021 13:11

Chciałam kupić, ale słyszałam od znajomych, którzy czytali, że słabiutka, więc chyba sobie daruję


312
252
15.04.2021 11:03

Odmowa:(


286
262
14.04.2021 09:32

Czekamy aż ktoś pochwali się pozytywną wiadomością :-)


291
104
14.04.2021 09:43

Też dostałam odmowę. Czy komuś w ogóle się udało?


286
262
14.04.2021 09:59

Oby się nie okazało, że wszyscy otrzymali odmowę ;-)


808
39
14.04.2021 10:56

Póki co tak to właśnie wygląda ;)


607
76
14.04.2021 11:20

To was uspokoję. Ja otrzymałam odpowiedź pozytywną 😊


291
104
14.04.2021 11:38

@Anmar, serdecznie gratuluję :)
Też czytam... Tyle, że nie stąd mam egzemplarz ;)


286
262
14.04.2021 12:00

No wreszcie ktoś z pozytywną. Gratulacje Anmar!!! Zanim kupię książkę, to zapoznam się z Waszymi opiniami


598
261
14.04.2021 13:19

Gratuluję. Miłej lektury.


172
94
14.04.2021 13:45

I ja otrzymałam odmowę. Ale gratuluję tym, którzy dostali książkę! :-)


334
32
14.04.2021 13:53

Też dostałam odmowę, ale miło, że chociaż jakiś zwycięzca się ukazał :D
Fajnie też, że chociaż informują co i jak, żeby nie czekać w nieskończoność ;)


808
39
14.04.2021 15:47

Anmar gratulacje!!! Jesteś liderką :)


690
341
14.04.2021 22:01

U mnie też odmowa :(


607
76
15.04.2021 15:03

Dziękuję Wam bardzo. Tyle słyszałam o książce, że już nie mogę doczekać się lektury.


1155
61
21.04.2021 14:46

A ja nie dostałam żadnej odpowiedzi... :)


Reklama
598
261
13.04.2021 17:52

U mnie też, niestety, odmowa. Może następnym razem się uda.


808
39
13.04.2021 17:15

Dostałam odpowiedź ... odmowną , niestety. Gratuluję zwycięzcom ! :)


286
262
13.04.2021 16:45

Ja również odmowną, ale przecież nie zawsze się udaje. Inni też chcą poczytać i zrecenzować, więc ja również gratuluję tym szczęśliwcom, którym się udało


540
281
13.04.2021 16:47

Jasne, jak najbardziej się z tym zgadzam. Jeśli jednak książka ta pojawi się w bibliotece- chętnie się za nią zabiorę:) A czy dotarła do Pani jakaś wiadomość odnośnie do książki pt. "Zapłacisz mi za to"?


598
261
13.04.2021 17:55

Też mnie interesuje odpowiedź na zgłoszenie do recenzji "Zapłacisz mi za to".


286
262
14.04.2021 08:21

Zanim się pojawi w bibliotece lub zanim uda się ją "upolować", to może minąć sporo czasu. Ja kupię


540
281
13.04.2021 14:57

Dostałam odpowiedź odmowną, ale liczę na ciekawe recenzje:))) Gratulacje dla wszystkich, którym szczęście dopisało:)


334
32
07.04.2021 16:07

Ciekawy opis jak i zachęcająca okładka. Rzadko czytam polskich autorów, także może była by do tego okazja ;)


312
252
06.04.2021 20:51

Coś dla mnie, lubię książki z dreszczykiem emocji i strachu 📖📚😉


153
47
06.04.2021 18:29

Intrygująca okładka i opis oraz zachęcający fragment - zgłoszenie wysłane! :)


zgłoś błąd