Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Fondues from Around the World

Wydawnictwo: Barron's Educational Series
9 (1 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
1
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
0-8120-1371-9
liczba stron
138
słowa kluczowe
fondue, gotowanie, kuchnia
język
angielski
dodała
wwgnika

Now in a convenient new paperback edition, this long-time bestseller offers nearly 200 tempting recipes for fondues and raclettes. Recipes start with basic cheese fondues, then progress to ham, sausages, artichoke, and asparagus. More exotic ideas follow, with recipes from China, Japan, and Vietnam. 18 pages of full-color photos.

 

źródło opisu: www.books.google.pl

źródło okładki: www.books.google.pl

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (1)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 1513
wwgnika | 2011-01-31
Na półkach: Teraz czytam, Posiadam
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd