Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Badanie efektywności wybranych przeciwutleniaczy występujących w produktach spożywczych

Książka jest przypisana do serii/cyklu "Prace habilitacyjne". Edytuj książkę, aby zweryfikować serię/cykl.
Wydawnictwo: Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
0 (0 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
83-88760-72-6
liczba stron
200
słowa kluczowe
przeciwutleniacze
język
polski
dodała
kamk

 

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (3)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 2339
Fluorium | 2016-11-10
Na półkach: Przeczytane
książek: 21
lucanus | 2012-12-26
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 2750
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd