Harley Quinn: Cmok, cmok, bang, dziab!

- Harley Quinn: Kiss Kiss Bang Stab
- 9788328119581
- Paulina Braiter-Ziemkiewicz
- Egmont Polska
- DC Comics Harley Quinn Joker
- Harley Quinn: Kiss Kiss Bang Stab
- Harley Quinn (Egmont) (tom 3)
- komiksy
- 9788328119581
- Paulina Braiter-Ziemkiewicz
- Nowe DC Comics!
- DC Comics Harley Quinn Joker
Trzeci tom przygód Harley Quinn, jednej z najpopularniejszych superbohaterek ostatnich lat.
Praca psychiatry, zarządzanie kamienicą pełną wymagających lokatorów i rozbrykanych zwierząt, regularne starty w zawodach wrotkarskich i początki nowego romansu pozostawiają Harley Quinn niewiele czasu na czynienie dobra. Bohaterka postanawia zatrudnić ekipę asystentek!
Proces rekrutacji będzie bardzo trudny... i krwawy.
A to jeszcze nie wszystko! W tym tomie Harley włamuje się do Azylu Arkham, by uratować swą najlepszą przyjaciółkę Poison Ivy. Zadurza się po uszy w przystojnym milionerze Brusie Waynie i wprawia wszystkich w dość szczególny świąteczny nastrój.
Uwielbiana przez wszystkich świruska kontynuuje przygody w wielkim mieście w tomie autorstwa uznanych twórców: Amandy Conner i Jimmy’ego Palmiottiego oraz rysowników Chada Tardina i Johna Timmsa.
Opinie [3]
Najbardziej zakręcony tom z tych które do tej pory czytałem i niech ktoś mi powie że Harley to nie doskonała kandydatka na żonę dla Deadpoola? ;)
Pokaż mimo toSeria „Harley Quinn” stanowi bez wątpienia jeden z najjaśniejszych punktów projektu Nowe DC Comics. Dwa dotychczas wydane w Polsce tomy przyniosły czytelnikom sporo frajdy, oferując historie lekkie, pełne czarnego humoru i, potraktowanej z dobrze wyczuwalnym przymrużeniem oka, przemocy. Para odpowiedzialnych za nie scenarzystów (Jimmy Palmiotti i Amanda Conner, prywatnie...
więcejKolejny tom przygód świruski. Tym razem w zbiorczym wydaniu znajdziemy dodatkowo świąteczne i walentynkowe zeszyty. Całość ma trochę inny ton od poprzednich tomów, skupiając się na jej problemach osobistych… a wszystko oczywiście jest pokręcone w stylu Harley. Tym razem nawet Batman ma swoje 5 minut. Czy warto sięgnąć? Czyta się to naprawdę przyjemnie i trzyma poziom...