Świat marzeń zakupoholiczki

- Zakupoholiczka (tom 1)
- 2015-05-20
- 9788379991907
UWAGA!!!
Książka została wcześniej wydana pt:"Wyznania zakupoholiczki".
Rebeka Bloomwood ‒ właścicielka imponującej szafy pełnej modowych must-have sezonu zawodowo zajmująca się pisaniem porad na temat gospodarnego wydawania pieniędzy. Ulubione zajęcie: zakupy. Ale jak oddawać się swojej pasji, gdy dochody liche, a na koncie nieustanny debet? Zwiększyć zarobki? Trudne. Zmniejszyć wydatki? Niemożliwe. A bank wysyła coraz to więcej monitów…
Czy Becky wydostanie się z tego zaklętego kręgu? Czy znajdzie miłość? I czy odzyska kontrolę nad swoją kartą kredytową? Przezabawna historia o zwariowanej trzydziestolatce.
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
Dyskusje
Wypożycz z biblioteki
Życie byłoby znacznie prostsze, gdyby nasze rozmowy można było przewijać lub kasować jak nagrania na kasetach wideo albo odwoływać jak zezna...
Rozwiń
Opinie [223]
czytasz i smiejesz sie
Pokaż mimo towarto siegnac do tej serii
Pokaż mimo toUbóstwiam tą książkę za jej poczucie humoru .
Pokaż mimo toFajna odskocznia po jakieś trudniejszej książce.
Pokaż mimo toNie do końca udana kopia "Dziennika Bridget Jones"
Pokaż mimo toPo raz pierwszy znalazłam przypadek... gdzie film był znacznie lepiej zrobiony niż książka :)
Pokaż mimo toTakie książki będą pisać roboty.
więcejKwerenda: #Zrób # kopia # "Dziennik Bridget Jones"#.
Robot: #Bzzzzzzzzz, proszę bardzo # Enter#
I szybciutko mamy nieskomplikowaną Angielkę, uzależnioną od alkoholu i papierosów - wróć: od zakupów, z grupką wspierających przyjaciół - wróć: z jedną wspierającą przyjaciółką - nieskutecznie próbującą się odchudzić
- wróć: wdrożyć program...
Jak na książkę tego gatunku, to strasznie to nudne było.
Pokaż mimo toKsiążka zabawna do łez, ale i wzruszająca. No cóż muszę się przyznać, że szczególnie przypadła mi do gustu, gdyż utożsamiam się z główną bohaterką ;)
Pokaż mimo toMyślisz, że rozwiązaniem Twoich miemałych problemów finansowych jest ignorowanie listów z banku i wymyślanie coraz to lepszych wymówek na zaproszenia rozzłoszczonych bankowców? Otóż to! Jak pokazuje historia Rebeccki, gra na czas przynosi skutki, a problemy jakoś rozwiązują się same. Nic tylko pozazdrościć i za przykładem głównej bohaterki ruszyć na zakupy. Bo zakupy są...