Mój przyjaciel najemnik

My Friend the Mercenary. A memoir
2012-03-28
2012-03-28
Stanisław Kroszczyński

Kup Mój przyjaciel najemnik w ulubionej księgarnii

Oficjalne recenzje książki Mój przyjaciel najemniki

Istnieją te trzy: moralność, etyka i przyjaźń

2153 52 51

Oceny książki Mój przyjaciel najemnik

OPINIE i DYSKUSJE o książce Mój przyjaciel najemnik

Warto przeczytać, jak wiadomo nic nie jest czarno-białe, szczególnie konflikty i wojny, interesy ponad ludzkie życie. Najemnicy, media, diamenty, ambicje watazków. Straszne bo prawdziwe.

Dużo pracy włożone w książkę ale jeszcze więcej trzeba by włożyć aby rozszyfrować meandry powstawania tych przewrotów. Na plus opis wojny i przygód dziennikarzy. Książka fajna do czytania w 30 procentach, reszta to ....

Ciekawa książka. Nie znałem historii afrykańskiego konfliktu. Podobało mi się w tej książce to że autor pokazuje ciemna stronę zawodu reportera wojennego. Bez ściemniania, obdartą z awanturniczej otoczki.

320 użytkowników ma tytuł Mój przyjaciel najemnik na półkach głównych
66 użytkowników ma tytuł Mój przyjaciel najemnik na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Mój przyjaciel najemnik

Cytaty z książki Mój przyjaciel najemnik

James Brabazon Mój przyjaciel najemnik Zobacz więcej
James Brabazon Mój przyjaciel najemnik Zobacz więcej