Najnowsze artykuły
-
ArtykułyRękopis „Chłopów” Władysława Stanisława Reymonta na liście UNESCOAnna Sierant1
-
ArtykułyCzytamy w weekend. 21 czerwca 2024LubimyCzytać540
-
ArtykułyWejdź do świata, który przyspiesza bicie serca. Najlepsze kryminały w StorytelLubimyCzytać2
-
ArtykułyW poszukiwaniu autentyczności. Idea przewodnia i pierwsi goście 16. Festiwalu Conrada ogłoszeniLubimyCzytać1
Popularne wyszukiwania
Polecamy
Biblioteczka
Filtry
Książki w biblioteczce
[2]
Generuj link
Zmień widok
Sortuj:
Wybrane półki [1]:
Średnia ocen:
6,0 / 10
201 ocen
Ocenił na:
9 / 10
Na półkach:
Zobacz opinię (2 plusy)
Czytelnicy: 594
Opinie: 34
Zobacz opinię (2 plusy)
Średnia ocen:
6,6 / 10
311 ocen
Ocenił na:
9 / 10
Na półkach:
Czytelnicy: 449
Opinie: 39
Książkę zaczęłam czytać niedawno, ale już ją uwielbiam. czyta się bardzo szybko, chłonę każdą stronę i zazdroszczę tym wszystkim, którzy przeszli kurs szybkiego czytania.
Elizabeth Bard pisze o tym jak wyglądał jej pobyt w Paryżu, a cała jej historia ma "kuchnię francuską" w tle.
Polecam Polecam wszystkim, którzy kochają Francję, Paryż i smaczne jedzenie !!!!
Poza tym w książce jest duużo prostych przepisów na coś co każdy z nas może stworzyć w swojej kuchni, dla swojej miłości... i nie tylko :-)
Książkę zaczęłam czytać niedawno, ale już ją uwielbiam. czyta się bardzo szybko, chłonę każdą stronę i zazdroszczę tym wszystkim, którzy przeszli kurs szybkiego czytania.
więcej Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toElizabeth Bard pisze o tym jak wyglądał jej pobyt w Paryżu, a cała jej historia ma "kuchnię francuską" w tle.
Polecam Polecam wszystkim, którzy kochają Francję, Paryż i smaczne jedzenie !!!!
Poza tym w...