Kulisy Kulinarnej Akademii

Okładka książki Kulisy Kulinarnej Akademii
Marek Brzeziński Wydawnictwo: Helion Seria: Editio kulinaria, przepisy kulinarne
352 str. 5 godz. 52 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Seria:
Editio
Wydawnictwo:
Helion
Data wydania:
2012-11-07
Data 1. wyd. pol.:
2012-11-07
Liczba stron:
352
Czas czytania
5 godz. 52 min.
Język:
polski
ISBN:
9788324637942
Tagi:
Kulinarna akademia kuchnia francuska kulinaria
Średnia ocen

                6,3 6,3 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oficjalne recenzje i

Prywatna rewolucja



2794 232 11

Oceny

Średnia ocen
6,3 / 10
55 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
440
119

Na półkach: ,

Marek Brzeziński to kultowy już redaktor Trójki. Entuzjaści tej dawnej stacji pamiętają go z nieszablonowych relacji z wyścigu Tour de France i cyklu audycji ze szkoły kulinarnej Le Cordone Bleu. Inspiracją do napisania tej książki, była niewątpliwie jego przygoda kulinarna z najbardziej szanowaną na świecie akademią kulinarną. Autor podróżuje z rozdziału na rozdział po francuskich regionach. Opisy przyrody, opowieści historyczne przeplata kuchnią regionalną a od czasu do czasu podaje przepis na danie francuskie, który zapamiętał z czasów akademii. Serdecznie polecam...

Marek Brzeziński to kultowy już redaktor Trójki. Entuzjaści tej dawnej stacji pamiętają go z nieszablonowych relacji z wyścigu Tour de France i cyklu audycji ze szkoły kulinarnej Le Cordone Bleu. Inspiracją do napisania tej książki, była niewątpliwie jego przygoda kulinarna z najbardziej szanowaną na świecie akademią kulinarną. Autor podróżuje z rozdziału na rozdział po...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    83
  • Przeczytane
    77
  • Posiadam
    37
  • Teraz czytam
    6
  • Chcę w prezencie
    4
  • Kulinaria
    3
  • Kulinarne
    3
  • 2013
    3
  • Kuchnia
    2
  • 2014
    2

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Kulisy Kulinarnej Akademii


Podobne książki

Przeczytaj także