Kulisy Kulinarnej Akademii

Okładka książki Kulisy Kulinarnej Akademii
Marek Brzeziński Wydawnictwo: Helion Seria: Editio kulinaria, przepisy kulinarne
352 str. 5 godz. 52 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Seria:
Editio
Wydawnictwo:
Helion
Data wydania:
2012-11-07
Data 1. wyd. pol.:
2012-11-07
Liczba stron:
352
Czas czytania
5 godz. 52 min.
Język:
polski
ISBN:
9788324637942
Tagi:
Kulinarna akademia kuchnia francuska kulinaria
Dodaj do pakietu
Dodaj do pakietu
Średnia ocen
6,4 6,4 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Poczekaj, szukamy dla Ciebie najlepszych ofert

Pozostałe księgarnie

Informacja

Reklama
Reklama

Książki autora

Podobne książki

Więcej
więcej Więcej
Reklama

Oficjalne recenzje i

Prywatna rewolucja


Link do recenzji

Oceny

Średnia ocen
6,4 / 10
58 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
489
115

Na półkach: ,

Marek Brzeziński to kultowy już redaktor Trójki. Entuzjaści tej dawnej stacji pamiętają go z nieszablonowych relacji z wyścigu Tour de France i cyklu audycji ze szkoły kulinarnej Le Cordone Bleu. Inspiracją do napisania tej książki, była niewątpliwie jego przygoda kulinarna z najbardziej szanowaną na świecie akademią kulinarną. Autor podróżuje z rozdziału na rozdział po...

więcej Pokaż mimo to

avatar
719
117

Na półkach:

Dla mnie za dużo o Francji, a za mało o francuskiej sztuce kulinarnej.

Pokaż mimo to

avatar
545
152

Na półkach: ,

Napisana niezwykle lekkim, dowcipnym językiem wiecznego gawędziarza podróż przez stoły Francji, garnki i garnuszki Le Cordon Bleu, portret przyszłych kucharzy i kucharza z przypadku, którego do najlepszej akademii kulinarnej na świecie zagnały koleje losu. Bardzo przyjemna, ot na podwieczorek.

Pokaż mimo to

Reklama
avatar
26
1

Na półkach: ,

bardzo przyjemnie się czyta. ciekawa opowieść o kulinarnej Francji

Pokaż mimo to

avatar
854
653

Na półkach:

,, 18 grudnia 2009 roku nadano ostatnią audycję w języku polskim na falach Radia France Internationale. Polska redakcja została zlikwidowana, co przypieczętowało koniec osiemdziesięcioletniej obecności języka polskiego na tej antenie. Marek Brzeziński poświęcił tej redakcji dwadzieścia jeden lat życia. Dzień wcześniej wygłosił ostatni wykład dla studentów Uniwersytetu...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    81
  • Przeczytane
    70
  • Posiadam
    35
  • Teraz czytam
    7
  • Chcę w prezencie
    3
  • 2013
    3
  • Literatura faktu
    2
  • Kulinaria
    2
  • 2014
    2
  • Kuchnia
    2

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Kulisy Kulinarnej Akademii


Reklama

Mogą Cię zainteresować

Przeczytaj także

zgłoś błąd