W sercu pustyni

- HarperCollins Polska
- 2015-12-04
- 2015-12-04
- Jan Kabat
- szejk ślub władza układ romans pustynia propozycja uczucia
Layla musi poślubić o czterdzieści lat starszego Hassana. Taka jest ostatnia wola jej zmarłego ojca. Dzięki temu małżeństwu Hassan przejmie w kraju władzę, choć należy się ona komu innemu – to szejk Raz Al Zahki jest prawowitym następcą. Layla za wszelką cenę chce uniknąć małżeństwa z Hassanem. Wpada na pomysł, jak to zrobić, a jednocześnie pomóc Razowi odzyskać należną mu pozycję. Zdeterminowana wyrusza na pustynię, by go odnaleźć i złożyć mu propozycję…
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
Sekret powabu polega nie na tym, by wszystko odsłonić, lecz sugerować to, co zakryte.
dodaj nowy cytat
O ile początek historii nie bardzo przypadł mi do gustu o tyle jej zakończenie sprawiło przyjemność. Może powieść nie jest wysokich lotów, ale miło mi się czytało.
Pokaż mimo toThe Private Lives of Public Playboys 3/3
Sarah Morgan - "W sercu pustyni"/"Lost to the desert Warrior"
Layla (23) + Raz ---- Zahra6
*2013
1. "W angielskim zamku" (Emma + Lucas)
2. "Woman in a Sheikh's World" (Avery + Malik)
The Private Lives of Public Playboys 3/3
Pokaż mimo toSarah Morgan - "W sercu pustyni"/"Lost to the desert Warrior"
Layla (23) + Raz ---- Zahra6
*2013
1. "W angielskim zamku" (Emma + Lucas)
2. "Woman in a Sheikh's World" (Avery + Malik)
Idealna książka na wieczór. Szybko i przyjemnie się czyta. Polecam
Idealna książka na wieczór. Szybko i przyjemnie się czyta. Polecam
Pokaż mimo toksiążka do której chętnie wrócę. Dobry romans na poprawę humoru :)
książka do której chętnie wrócę. Dobry romans na poprawę humoru :)
Pokaż mimo toKomedia z nutką romansu :) teksty jakie leciały sprawiały że niemal płakałam ze śmiechu :)