Wyjście z cienia
Wydawnictwo: Harlequin Cykl: Zatoka Gorących Serc (tom 10) Seria: Harlequin Saga literatura obyczajowa, romans
- literatura obyczajowa, romans
- Zatoka Gorących Serc (tom 10)
- Harlequin Saga
- Sheikh Surgeon Claims His Bride
- Harlequin
- 2009-01-01
- 2009-01-01
- Marta Jerko
- romans literatura dla kobiet miłość uczucia
Doktor Zajid Chalil po utracie żony opuszcza swą ojczyznę. Ma wyrzuty sumienia, ze nie uratował życia ukochanej. By zagłuszyć poczucie winy, poświęca się ciężkiej pracy. Przyjeżdża do Penhally Bay i w pobliskim szpitalu otwiera oddział pediatryczny. Emily Livingston, która trafiła tam na staż, podziwia nowego szefa. Jako jedyna dostrzega jego udrękę i usiłuje mu pomóc. Mimo wzajemnego zauroczenia mają nikłe szanse na związek, bo Zajid odmawia sobie prawa do miłości, a Emily nie chce być natrętna...