Blogowi Recenzenci
Grupa dla wszystkich czytelników prowadzących blogi z recenzjami książek.
551 czytelników
31 dyskusji
2893 wypowiedziPokaż ostatnią
Nowe recenzje i posty
liczba postów na stronie: 
książek: 5476
Ytr0001
16-12-2018 11:42
Zapraszam na spóźnioną cały tydzień recenzję powieści graficznej Totalnie nie nostalgia. Memuar Totalnie nie nostalgia. Memuar :). Będzie feministycznie, pe-er-elowsko i z dużą dozą krytyki patriarchatu :).

https://trans-ksiazkowy.blogspot.com/2018/12/odkryc-siebie-w-patriarchacie-totalnie.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 1627
pffe
21-12-2018 20:09
Złamane dusze Złamane dusze

Opinia tu: https://wystukanerecenzje.blogspot.com/2018/12/zamane-dusze.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 97
LiterackiPrzeszpieg
22-12-2018 22:41
“Lissy” to opowieść o złu, które ma wiele twarzy, każdą wykrzywioną w przerażającym grymasie. Na ile sposobów można być niegodziwym, podłym, o sercu twardszym aniżeli kamień? Bohaterowie, których ścieżki życia krzyżują się w tej książce, z nienaturalnym chłodem opowiadają, jak otoczenie zmieniło ich raz na zawsze. Czy uwierzymy w historię o tym, że zło rodzi się z osamotnienia, z odtrącenia, niezrozumienia czy bycia niewidzialnym?


http://literackieprzeszpiegi.pl/index.php/2018/12/21/wiele-twarzy-jedno-zlo-lissy-luca-dandrea/
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 1788
Cassin89
22-12-2018 22:45
Kilka słów o nowej powieści autorki Trylogii Czasu - Kerstin Gier

http://zakladkadoprzyszlosci.blogspot.com/2018/12/podniebny-kerstin-gier.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 5476
Ytr0001
23-12-2018 10:26
Zapraszam na najnowszą recenzję powieści Sweetland Sweetland, o samotności, żałobie, utracie i tym wszystkim, co się dzieje z człowiekiem, gdy go te rzeczy dotykają.

https://trans-ksiazkowy.blogspot.com/2018/12/czowiek-na-skraju-sweetland-michael.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 376
glodnawyobraznia
28-12-2018 12:55
Intrygujący czarny mag z amnezją w świecie Zmroczy, groźne intrygi demonów i prężna społeczność Podziemia, czyli pierwszy tom cyklu "Teatr węży" Agnieszki Hałas zatytułowany "Dwie karty" Dwie karty poleca się do czytania: http://glodnawyobraznia.blogspot.com/2018/12/kwestia-przetrwania.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 5476
Ytr0001
30-12-2018 11:25
Zapraszam na ostatnią recenzję w tym roku, tekst o uroczym i puchatym Dożywocie Dożywociu Marty Kisiel :).

https://trans-ksiazkowy.blogspot.com/2018/12/jak-herbatka-i-ciepy-kocyk-dozywocie.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 376
glodnawyobraznia
30-12-2018 13:38
Styczeń 2019 powita nas szeroką ofertą nowych książek, szczególnie ucieszycie się zapewne nowym wydaniem "Księgi Wszystkich Dusz" Deborah Harkness, na której podstawie powstał bardzo popularny obecnie serial "A Discovery of Witches". Tę i inne pozycje fantasy i s-f prezentuję tu: http://glodnawyobraznia.blogspot.com/2018/12/zapowiedzi-fantasy-i-science-fiction-na.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 97
LiterackiPrzeszpieg
30-12-2018 19:43
Idealna na szarą rzeczywistość za oknem.
Zabójcza dawka optymizmu. Tylko Jojo Moyes!
Srebrna Zatoka Srebrna Zatoka

http://literackieprzeszpiegi.pl/index.php/2018/12/30/wspolny-cel-srebrna-zatoka-jojo-moyes/
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
książek: 1627
pffe
01-01-2019 16:00
jestem i ja w nowym roku :)
https://wystukanerecenzje.blogspot.com/2019/01/szczesliwego-zaczytanego-roku-2019.html
Użytkownicy oznaczyli ten post jako spam
Aby napisać wypowiedź musisz być zalogowany. Logowanie
zgłoś błąd zgłoś błąd