Najnowsze artykuły
-
Artykuły
Zwyciężczyni Bookera ścigana przez indyjski rząd. W tle kontrowersyjne prawo antyterrorystyczneKonrad Wrzesiński3 -
Artykuły
Sherlock Holmes na tropie genetycznego skandalu. Nowa odsłona historii o detektywie już w StorytelBarbaraDorosz1 -
Artykuły
Dostajesz pudełko z informacją o tym, jak długo będziesz żyć. Otwierasz? „Miara życia” Nikki ErlickAnna Sierant3 -
Artykuły
Magda Tereszczuk: „Błahostka” jest o tym, jak dobrze robi nam uporządkowanie pewnych kwestiiAnna Sierant1
Popularne wyszukiwania
Polecamy
Biblioteczka
Filtry
Książki w biblioteczce
[2]
Generuj link
Zmień widok
Sortuj:
Wybrane półki [1]:
Przeczytał:
2010-11-12
2010-11-12
Średnia ocen:
7,3 / 10
42 ocen
Ocenił na:
9 / 10
Na półkach:
Zobacz opinię (7 plusów)
Czytelnicy: 116
Opinie: 12
Zobacz opinię (7 plusów)
Przeczytał:
2010-11-12
2010-11-12
Średnia ocen:
8,8 / 10
8 ocen
Na półkach:
Czytelnicy: 54
Opinie: 1
Niewiele jest książek, które w tak prosty sposób wprowadzają w świat gotowania. Ja tę książkę znalazłam w domowej bibliotece, gdy miałam jakieś 12 czy 13 lat. Z niej dowiedziałam się jak można ugotować zupę pomidorową i zrobić jajecznicę. Napisane prosto, bez zadęcia i bez straszenia, że gotowanie to misterium. Dziś potrafię dużo więcej, niż to co proponują autorzy, nie boję się eksperymentować i uważam się za dobrą kucharkę. Ale nie wykluczam, że tak się stało dzięki tej książeczce.
Niewiele jest książek, które w tak prosty sposób wprowadzają w świat gotowania. Ja tę książkę znalazłam w domowej bibliotece, gdy miałam jakieś 12 czy 13 lat. Z niej dowiedziałam się jak można ugotować zupę pomidorową i zrobić jajecznicę. Napisane prosto, bez zadęcia i bez straszenia, że gotowanie to misterium. Dziś potrafię dużo więcej, niż to co proponują autorzy, nie...
więcej Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to