Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna

Okładka książki Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna
Emiliano Castagna Wydawnictwo: Pascal kulinaria, przepisy kulinarne
288 str. 4 godz. 48 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Pascal
Data wydania:
2023-11-08
Data 1. wyd. pol.:
2023-11-08
Liczba stron:
288
Czas czytania
4 godz. 48 min.
Język:
polski
ISBN:
9788383171777
Średnia ocen

                7,0 7,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,0 / 10
3 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
22
4

Na półkach: ,

Z kuchnią Emiliano zetknęłam się przez krótkie filmiki na fb zamieszczane pod hasłem Włoskiej Akademii Kulinarnej. Ujęły mnie prostotą przepisów i składników, a i sam kucharz przyciągał swoją osobowością. Niedawno wysłuchałam wywiadu z Emiliano w Radiu 357, w którym mowa była m.in. o książce "Mieszu mieszu" i podpierając się znajomością filmików oraz fajną rozmową kupiłam książkę. No i przyznam, że po pierwszym jej przejrzeniu rozczarowałam się. Przepisy nie sprawiały wrażenia tak prostych jak na filmach, a ilość potraw z salsiccią aż mnie znudziła. Trochę się zdenerwowałam, że wydałam 5 dych na nieużyteczną książkę. Jednak... początki bywają trudne i kolejne podejście do książki było już łagodniejsze. Pomału się przekonuję. Wartością dodaną, a wręcz powiedziałabym ratującą książkę, są kody QR do filmików z przygotowaniem potraw. I to jest bingo! Ich gotowanie jest prostsze niż można by się spodziewać.

Z kuchnią Emiliano zetknęłam się przez krótkie filmiki na fb zamieszczane pod hasłem Włoskiej Akademii Kulinarnej. Ujęły mnie prostotą przepisów i składników, a i sam kucharz przyciągał swoją osobowością. Niedawno wysłuchałam wywiadu z Emiliano w Radiu 357, w którym mowa była m.in. o książce "Mieszu mieszu" i podpierając się znajomością filmików oraz fajną rozmową kupiłam...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    7
  • Przeczytane
    5
  • Posiadam
    4
  • Kulinarne
    2
  • Do kupienia
    1
  • Chcę w prezencie
    1
  • Xxx - Kulinaria - xxx
    1
  • Xxx - Italia - xxx
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna


Podobne książki

Przeczytaj także