rozwiń zwiń

Dzika fermentacja

Okładka książki Dzika fermentacja
Sandor Ellix Katz Wydawnictwo: Vivante kulinaria, przepisy kulinarne
328 str. 5 godz. 28 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tytuł oryginału:
Wild Fermentation
Wydawnictwo:
Vivante
Data wydania:
2017-05-18
Data 1. wyd. pol.:
2017-05-18
Liczba stron:
328
Czas czytania
5 godz. 28 min.
Język:
polski
ISBN:
9788365601582
Średnia ocen

                7,4 7,4 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,4 / 10
23 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
240
66

Na półkach: , ,

Wbrew pozorom nie jest to tylko wspaniały podręcznik z przepisami na wiele wariacji fermentowanych produktów. To ogromny zbiór wiedzy na temat kultury, biologii i historii, a także inteligentny reportaż dotyczący rzeczywistości i czasów, w których żyjemy z perspektywy człowieka, którego największą życiową pasją jest fermentacja. Nie spodziewałam się, że ta książka urzeknie mnie z tak wielu stron naraz. Oprócz wielu naukowych wyjaśnień procesów, które dzieją się podczas tworzenia kiszonek, znajdziemy tam wiele odniesień do badań z różnych dziedzin, a także bibliografię wartych przeczytania książek innych autorów zajmujących się omawianymi wątkami. Cieszę się, że trafiłam na tę pozycję i mam ochotę pokazywać ją każdemu.

Wbrew pozorom nie jest to tylko wspaniały podręcznik z przepisami na wiele wariacji fermentowanych produktów. To ogromny zbiór wiedzy na temat kultury, biologii i historii, a także inteligentny reportaż dotyczący rzeczywistości i czasów, w których żyjemy z perspektywy człowieka, którego największą życiową pasją jest fermentacja. Nie spodziewałam się, że ta książka urzeknie...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    130
  • Przeczytane
    28
  • Posiadam
    20
  • Teraz czytam
    4
  • 2018
    3
  • Kuchnia
    2
  • Kulinaria
    2
  • Ulubione
    2
  • Chcę w prezencie
    2
  • Do kupienia
    2

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Dzika fermentacja


Podobne książki

Przeczytaj także