Schudnij z przyjemnością
- zdrowie, medycyna
- 2014-01-01
- zdrowie dieta sport odchudzanie przepisy
Autorka – instruktorka fitness i ceniony trener personalny – łączy odchudzanie z elementami psychologii i koncentruje się nie tylko na aspekcie fizycznym, ale również na samopoczuciu i emocjach osoby, która się odchudza. Prezentuje 10 sprawdzonych sposobów na wzmocnienie motywacji w odchudzaniu i podpowiada, jak opracować realny cel, który będzie nas wspomagał na drodze do szczupłej sylwetki. Z tej publikacji dowiesz się, jak wykorzystać rutynę dnia codziennego w odchudzaniu i poznasz sekrety terapii śmiechem pomagającej zrzucić wagę. Osiągnięcie celu ułatwi Ci odchudzający trening aerobowy i ekspresowy trening dla zapracowanych. Będziesz mógł skorzystać ze sprawdzonych przepisów na smaczne, wspierające utratę kilogramów dania. Poznaj nową jakość odchudzania.
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
Opinie [1]
W obcych czasach istnieje moda na drobną, smukłą sylwetkę. Wiele ludzi szuka skutecznych i sprawdzonych sposobów na zrzucenie zbędnych kilogramów. W internecie, czasopismach oraz książkach jest wiele różnych diet. Za każdym razem obiecuje się nam uzyskanie rezultatów oraz odpowiedniego wyglądu, bo stosowaniu odpowiednich reguł i zasad określonych w diecie. Później jednak...