Figure Drawing For All It’s Worth
- Titan Books
- 2011-05-27
- 2011-05-27
- angielski
- poradnik album ilustracja figura ruch w rysunku akt rysunek szkicowanie rysowanie cieniowanie bryły bryła sztuka
For nearly 70 years Figure Drawing For All It’s Worth has provided a seminal course covering all the techniques needed to master drawing the figure. Hailed by the American Academy of Art as “one of the most brilliant contributions that figure drawing has ever received” Loomis’s book is packed with beautiful examples to help you master anatomy and capture the human form at any age, in movement and at rest. Engaging, witty, and wonderfully executed, this is a masterclass for amateur artists and professional illustrators alike.