Opinie użytkownika
urzekły mnie zdjęcia. super pomysłem sa uwagi do każdego przepisu, czyli np. czy można mrozić (i jak), co można przygotować wcześniej oraz rozplanowanie przygotować. bardzo pomocne rady i nieskomplikowane sposoby przyrządzenia
język jak zwykle bardzo przystępny "ludzki", miałam wrażenie, jakby pisała do mnie koleżanka ;)
Super się czyta, wszystko napisane prosto, do tego cenne uwagi i informacje o kuchni włoskiej. Składniki jednak często udziwniona, co trochę zniechęca mnie od eksplorowania przepisów na placu boju w kuchni.
Plusem też są fotki, super w swej prostocie
Książka rewelacyjna! Znakomicie oddaje klimat Kuby, tamtej kultury. Do tego wciąga niesamowicie.
Pokaż mimo toPrzepisy napisane w bardzo prosty sposób. A jednocześnie w taki, że od razu chce się coś zrobić ;) Na stałe do mojego repertuaru weszła "czekoladowa chmura" wg przepisu właśnie z tej książki
Pokaż mimo toinaczej napisana książka o charakterze podróżniczym. Pierwsza część (Italia) ciekawa, druga dla mnie za nudna, trzecia faktycznie do zakochania. Po raz kolejny uświadamiam się w przekonaniu, że Indonezja to kraj, który stanie się moim celem podróżniczym
Pokaż mimo to