rozwiń zwiń

Opinie użytkownika

Filtruj:
Wybierz
Sortuj:
Wybierz

Na półkach:

urzekły mnie zdjęcia. super pomysłem sa uwagi do każdego przepisu, czyli np. czy można mrozić (i jak), co można przygotować wcześniej oraz rozplanowanie przygotować. bardzo pomocne rady i nieskomplikowane sposoby przyrządzenia
język jak zwykle bardzo przystępny "ludzki", miałam wrażenie, jakby pisała do mnie koleżanka ;)

urzekły mnie zdjęcia. super pomysłem sa uwagi do każdego przepisu, czyli np. czy można mrozić (i jak), co można przygotować wcześniej oraz rozplanowanie przygotować. bardzo pomocne rady i nieskomplikowane sposoby przyrządzenia
język jak zwykle bardzo przystępny "ludzki", miałam wrażenie, jakby pisała do mnie koleżanka ;)

Pokaż mimo to


Na półkach:

Super się czyta, wszystko napisane prosto, do tego cenne uwagi i informacje o kuchni włoskiej. Składniki jednak często udziwniona, co trochę zniechęca mnie od eksplorowania przepisów na placu boju w kuchni.
Plusem też są fotki, super w swej prostocie

Super się czyta, wszystko napisane prosto, do tego cenne uwagi i informacje o kuchni włoskiej. Składniki jednak często udziwniona, co trochę zniechęca mnie od eksplorowania przepisów na placu boju w kuchni.
Plusem też są fotki, super w swej prostocie

Pokaż mimo to


Na półkach:

Książka rewelacyjna! Znakomicie oddaje klimat Kuby, tamtej kultury. Do tego wciąga niesamowicie.

Książka rewelacyjna! Znakomicie oddaje klimat Kuby, tamtej kultury. Do tego wciąga niesamowicie.

Pokaż mimo to


Na półkach:

Język do mnie absolutnie nie przemówił, książka też nie. Film tym bardziej nie.

Język do mnie absolutnie nie przemówił, książka też nie. Film tym bardziej nie.

Pokaż mimo to


Na półkach:

Przepisy napisane w bardzo prosty sposób. A jednocześnie w taki, że od razu chce się coś zrobić ;) Na stałe do mojego repertuaru weszła "czekoladowa chmura" wg przepisu właśnie z tej książki

Przepisy napisane w bardzo prosty sposób. A jednocześnie w taki, że od razu chce się coś zrobić ;) Na stałe do mojego repertuaru weszła "czekoladowa chmura" wg przepisu właśnie z tej książki

Pokaż mimo to


Na półkach:

inaczej napisana książka o charakterze podróżniczym. Pierwsza część (Italia) ciekawa, druga dla mnie za nudna, trzecia faktycznie do zakochania. Po raz kolejny uświadamiam się w przekonaniu, że Indonezja to kraj, który stanie się moim celem podróżniczym

inaczej napisana książka o charakterze podróżniczym. Pierwsza część (Italia) ciekawa, druga dla mnie za nudna, trzecia faktycznie do zakochania. Po raz kolejny uświadamiam się w przekonaniu, że Indonezja to kraj, który stanie się moim celem podróżniczym

Pokaż mimo to