Opinie użytkownika
urzekły mnie zdjęcia. super pomysłem sa uwagi do każdego przepisu, czyli np. czy można mrozić (i jak), co można przygotować wcześniej oraz rozplanowanie przygotować. bardzo pomocne rady i nieskomplikowane sposoby przyrządzenia
język jak zwykle bardzo przystępny "ludzki", miałam wrażenie, jakby pisała do mnie koleżanka ;)
Super się czyta, wszystko napisane prosto, do tego cenne uwagi i informacje o kuchni włoskiej. Składniki jednak często udziwniona, co trochę zniechęca mnie od eksplorowania przepisów na placu boju w kuchni.
Plusem też są fotki, super w swej prostocie
Książka rewelacyjna! Znakomicie oddaje klimat Kuby, tamtej kultury. Do tego wciąga niesamowicie.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJęzyk do mnie absolutnie nie przemówił, książka też nie. Film tym bardziej nie.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPrzepisy napisane w bardzo prosty sposób. A jednocześnie w taki, że od razu chce się coś zrobić ;) Na stałe do mojego repertuaru weszła "czekoladowa chmura" wg przepisu właśnie z tej książki
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toinaczej napisana książka o charakterze podróżniczym. Pierwsza część (Italia) ciekawa, druga dla mnie za nudna, trzecia faktycznie do zakochania. Po raz kolejny uświadamiam się w przekonaniu, że Indonezja to kraj, który stanie się moim celem podróżniczym
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to