Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej

Okładka książki Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej
Anthelme Brillat-Savarin Wydawnictwo: Państwowy Instytut Wydawniczy kulinaria, przepisy kulinarne
264 str. 4 godz. 24 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tytuł oryginału:
Physiologie du gout ou méditations de gastronomie transcendante
Wydawnictwo:
Państwowy Instytut Wydawniczy
Data wydania:
1977-01-01
Data 1. wyd. pol.:
1977-01-01
Liczba stron:
264
Czas czytania
4 godz. 24 min.
Język:
polski
Tłumacz:
Joanna Guze
Średnia ocen

                8,4 8,4 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Inne wydania

Okładka książki Fizjologia smaku Anthelme Brillat-Savarin
Średnia ocen:
7,1 / 10
29 ocen
Opinie: 6