rozwiń zwiń

Superfood z ogrodów, łąk i lasów

Okładka książki Superfood z ogrodów, łąk i lasów
Karin Greiner Wydawnictwo: Muza kulinaria, przepisy kulinarne
128 str. 2 godz. 8 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tytuł oryginału:
Superfood – Heimische Wildpflanzen
Wydawnictwo:
Muza
Data wydania:
2017-05-24
Data 1. wyd. pol.:
2017-05-24
Liczba stron:
128
Czas czytania
2 godz. 8 min.
Język:
polski
ISBN:
9788328706538
Tłumacz:
Małgorzata Chudzik
Tagi:
superfood zdrowa żywność jedzenie zioła łąka las
Średnia ocen

                6,9 6,9 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Okładka książki Rośliny doniczkowe Karin Greiner, Angelika Weber
Ocena 0,0
Rośliny donicz... Karin Greiner, Ange...

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
6,9 / 10
14 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
135
52

Na półkach:

Jeśli jesteście ciekawi, jak smakują dziko rosnące rośliny, chcecie sprawdzić, czy złapiecie „chwastowego bakcyla”, poczytajcie tę książkę i ruszajcie na spacer w poszukiwaniu lokalnej, darmowej superżywności. Autorka jest wprawdzie Niemką i pisze o superżywności znajdującej się w jej rodzimym kraju, ale nasza flora aż tak bardzo się nie różni. Osoby, które wiedzą już co nieco o dziko rosnącej żywności mogą zainteresować się przepisami, choć sama książka może się im wydać trochę uboga pod względem liczby przedstawionych roślin. Początkujący będą zapewne odczuwać niedosyt zdjęć niezwykle ułatwiających identyfikację roślin. Mimo tych kilku wad, książką prezentuje się interesująco i warto mieć ją w swojej biblioteczce – jeśli nie jako poradnik poszukiwacza, to jako książkę kucharską z ciekawymi inspiracjami na wykorzystanie w kuchni dzikiej, lokalnej superżywności.

Szczegółowa recenzja na moim blogu: http://www.kulinarnaczytelnia.pl/2017/06/dzika-superzywnosc-greiner.html

Jeśli jesteście ciekawi, jak smakują dziko rosnące rośliny, chcecie sprawdzić, czy złapiecie „chwastowego bakcyla”, poczytajcie tę książkę i ruszajcie na spacer w poszukiwaniu lokalnej, darmowej superżywności. Autorka jest wprawdzie Niemką i pisze o superżywności znajdującej się w jej rodzimym kraju, ale nasza flora aż tak bardzo się nie różni. Osoby, które wiedzą już co...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    76
  • Przeczytane
    14
  • Posiadam
    5
  • Teraz czytam
    2
  • Ziołowa moc
    1
  • 2021
    1
  • Turystyka i przyroda
    1
  • Zdrowie
    1
  • Herbs & Vegetarian & Cooking & Gardening
    1
  • CHCĘ JĄ MIEĆ BARDZO - POSZUKUJĘ
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Superfood z ogrodów, łąk i lasów


Podobne książki

Przeczytaj także