Ku twej wieczności #14

- komiksy
- Ku twej wieczności (tom 14)
- 不滅のあなたへ (Fumetsu no Anata e)
- Kotori
- 2021-11-05
- 2021-11-05
- Tomasz Molski
- manga shounen dramat fantasy siły nadprzyrodzone
W kompletnie nowym dla siebie świecie Niesio zaprzyjaźnia się z Yukim – gimnazjalistą mającym fioła na punkcie okultyzmu, który przyjmuje go pod swój dach. Wskrzesza też przyjaciół, aby w końcu móc cieszyć się beztroskim życiem. Lecz przypadkowe spotkanie z Mizuhą, potomkinią Hayase, rozpoczyna cykl zdarzeń mogących zburzyć pieczołowicie wypracowany przez niego pokój.
Oto opowieść o poszukiwaniu miłości.
Świetny tomik, bardzo wciągający i intrygujący. Już nie mogę się doczekać następnego.
Pokaż mimo toKolejny dobrze poprowadzony tom w sielankowym wydawało by się świecie. Trochę brakuje mi walki z kołatkami ale już dają o sobie znać i mam nadzieję, że w kolejnym tomie będą groźniejsi.
Pokaż mimo toZNALEŹĆ SPOKÓJ
„Ku twej wieczności” to seria, która z tomu na tom rozwija się w coraz ciekawszym kierunku. To, co początkowo było zaskakująco przyjemną fantastyką, która z czasem zaczęła powtarzać zbyt wiele wątków, ale przyjemna pozostała nadal, zmieniło się w znakomitą opowieść, jakże bliską naszej rzeczywistość. A przy okazji coraz bliższą tego, co autorka serii pokazała w swoim poprzedni tytule, rewelacyjnym „Kształcie twojego głosu”.
Czyżby dla Niesia nadszedł wreszcie czas stabilizacji? I czyżby odnalazł własne miejsce? Przyjaźń z gimnazjalistą zafascynowanym okultyzmem i wskrzeszenie bliskich wydają się kierować go na właściwą ku temu drogę. Ale wtedy spotkanie potomkini Hayase może wszystko zmienić…
ZNALEŹĆ SPOKÓJ
więcej Pokaż mimo to„Ku twej wieczności” to seria, która z tomu na tom rozwija się w coraz ciekawszym kierunku. To, co początkowo było zaskakująco przyjemną fantastyką, która z czasem zaczęła powtarzać zbyt wiele wątków, ale przyjemna pozostała nadal, zmieniło się w znakomitą opowieść, jakże bliską naszej rzeczywistość. A przy okazji coraz bliższą tego, co autorka serii...