- 킬링 스토킹
- 킬링 스토킹
- komiksy
- angielski
- manhwa horror psychologiczny yaoi boys love
Yoon Bum, a scrawny quiet boy, has a crush on one of the most popular and handsome guys in school, Sangwoo. One day, with Yoonbum's obsession towards Sangwoo reaching its peak, Yoon Bum decides to enter Sangwoo's home. But what he saw inside was not the Sangwoo he had dreamed of.
Dodaj książkę do biblioteczki
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
Podobne książki
How to kill someone without killing it?
Mogą Cię również zainteresować
Opinie [6]
Porzućcie wszelkie okruchy radości.
więcejW tej manhwie nie powinno się tego szukać.
Mimo to nie mogłam przestać czytać.
Koogi brawurowo toczy tę syzyfową historię, łudząc czytelnika obietnicami poprawy bohaterów.
Brutalność, absurd sytuacji i obrzydliwe momenty, przeplatane są cienkimi i jakże złudnymi nitkami nadziei. Dwaj główni bohaterowie są od podszewki zepsuci. Jednak w...
Bardzo dobra manhwa i bardzo przerażająca. Nie żałuję, że przeczytałam, ale nie wiem, czy bym mogła ją komuś ze zdrowym sumieniem polecić. Bardzo dużo w niej patologicznych wątków i niestety jest to lektura tylko dla osób o mocnych nerwach.
Pokaż mimo toTrochę mało treściwa manhwa. Przeczytałam prawie na raz. Myślałam, że będzie trochę więcej fabuły, a tu obrazek na stronę i bardzo mało tekstu. :/ Przyjemnie się czytało, ale chyba nie będę tego kontynuować.
Pokaż mimo toMocne. Najlepsze. Nigdy nie czytałam niczego, co byłoby tak przejmujące jak Killing Stalking. Genialny, psychologiczny horror, który zostaje w pamięci na długo.
Pokaż mimo toGdybym tylko mogła całkowicie zapomnieć i przeczytać ponownie robiłabym to w kółko.
W tamtym roku na wszystkich stronach z mangami głośno było o "Killing stalking". W końcu postanowiłam przeczytać i samodzielnie wyrobić sobie opinię.
więcejYoonbum, zakochany w swoim koledze ze studiów, uzależnił się od stalkowania go(nawet nie wiedziałam, że tak można). Pewnego dnia włamuje się do jego domu. Sangwoo wtedy go zaatakował i zaciągnął do piwnicy. Otóż Sangwoo nie...
Nieźle poryty komiks. Szczególnie postać Sangwoo. A mimo to brnie się dalej, z rozdziału na rozdział...