FANBOOK nr 3 (4), Czerwiec-Lipiec 2014

66 str.
- 2014-06-01
- United ExPress Sp. z o.o.
- fanbook czasopismo recenzje wywiady quiz
- czasopisma
- fanbook czasopismo recenzje wywiady quiz
W numerze znajdziemy artykuły:
Młodzi recenzują.
Mistrzowie radzą jak zostać pisarzem?
Jak nie zabierać książek na wakacje.
Najlepsze książki podróżnicze.
Kerstin Gier.
Wędrówki w czasie i przestrzeni - męska literatura.
Dodaj książkę do biblioteczki
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
Wypożycz z biblioteki
Mogą Cię również zainteresować
Opinie [5]
Numer ratują dwa wywiady, nic poza tym.
Pokaż mimo tohttp://recenzjemystic.blogspot.com/
więcejNiestety, ale nie miałam możliwości zapoznania się z trzema poprzednimi numerami tej gazetki. Jest to pierwszy egzemplarz, który mam w swoich rękach, zatem czas w końcu napisać o nim opinię. Staram się na bieżąca zapoznawać z nowościami, a do nich należy Fanbook, byłabym jędzą, gdybym nie napisała swojej opinii na jego temat.
Fanbook...
O czasopiśmie „FANBOOK” słychać coraz głośniej w blogosferze. Jedni zachwalają, inni wytykają wady... ale jakoś jeszcze nie spotkałam się z całkiem negatywną opinią na jego temat. Jak zapewne pamiętacie, ja już kilka słów o pierwszych trzech numerach pisałam na blogu.
więcejJeśli ktoś nadal nie wie, lub nie kojarzy tej gazetki - jest to dwumiesięcznik, w pełni poświęcony książką...
Czekałam, czekałam no i w końcu się doczekałam kolejnego numeru Fanbook’a.
więcejPodobnie jak w poprzednich numerach tak i tym razem czasopismo zostało zdominowane przez wywiady ale na szczęście to nie wszystko. Pojawiły się tym razem trzy bardzo interesujące listy - spisy, polecające wspaniałe ksiązki:
- „Blogerzy polecają” – 85 książek na wakacje – wyniki głosowania blogerów....
W numerze, jak w poprzednim, dominują wywiady. Mamy tu Grocholę, Piekarę, Filipczak i Płużańskiego.
Pokaż mimo toPoza tym dużo wariantów dla fanów fantastyki.
Są quizy, nowości i porady dla tych, którzy chcą zostać pisarzami.
Najlepsze teksty to:
- męska literatura
- poezja dla każdego z wierszami Tuwima
- 'Jak nie zabierać książek na wakacje'
Osobiście polecam! :)