Forum marzeń sennych

- poradniki
- Transerfing rzeczywistości (tom 8)
- Hartigrama
- 2012-07-01
- 2012-07-01
- Marcin Pracki
- samorealizacja samopoznanie wizualizacja
Gdy nie wiadomo, dokąd zmierzać
Wielu ludzi nie myśli o celu w życiu – po prostu żyją i to wszystko. Dokładniej: nie żyją, a odbywają wyrok. Każdy dzień takiego życia podobny jest do poprzedniego: rutynowa praca, ci sami ludzie, ulice, ściany, niezwykle skąpy zestaw rozrywek, ciągły ciężar trosk i obowiązków, święta tylko w określone dni. Tak żyje większość ludzi.
Ktoś za Ciebie zdecydował, że masz świętować wtedy, kiedy należy to robić. Dlaczego Twoje życie składa się z samych „trzeba”, dlaczego wszystko jest takie pospolite: odpracowałeś swoje, przeżyłeś – odejdź na emeryturę?
A przecież każdy człowiek ma Swój cel, na drodze do którego rozwija wszystkie swoje talenty i zyskuje autentyczne szczęście.
Na drodze do Swojego celu uzyskujesz autentyczne szczęście w tym życiu.
Twój cel zmieni Twoje życie w święto. Osiągnięcie Twojego celu pociągnie za sobą spełnienie wszystkich pozostałych pragnień, przy czym rezultaty przewyższą wszystkie oczekiwania. Znajdź przy pomocy Transerfingu Swój cel i zmień swoje życie
w święto! Doświadczeni Transerferzy, których wypowiedzi zawiera niniejszy tom, pomogą Ci, dzieląc się swymi przeżyciami.
Cel nadejdzie jak olśnienie. Kiedy zetknąwszy się
z jakąś informacją, poczujesz, że dusza zapłonęła,
a umysł z zadowoleniem i ze wszystkich stron
rozpatruje tę informację, to możesz przypuszczać,
że to jest właśnie To!
Tom napisany na takiej samej zasadzie jak siódmy.Umysł, dusza i nadzorca kontynuują swoją rozmowę o zasadach transerfingu i obserwują doświadczenia uczestników forum .
Polecam.
Pokaż mimo toDla wielbicieli tych zasad książka to strzał w dziesiątkę :) Ja z chęcią sięgnę po tom pierwszy i wznowię swoją drogę z transerfingiem .
Polecam.
:D trzeba kupić!
:D trzeba kupić!
Pokaż mimo toDuzo humoru a za razem przykladow z zycia ludzi opisujacych swoja przygode z transerfingiem. Duzo podopowiedzi dla wtajemniczonych ta wiedza bedzie bardzo cenna.
Pokaż mimo toDaje do myślenia ...
Daje do myślenia ...