Gotowanie krok po kroku. Kuchnia włoska
192 str.
3 godz. 12 min.
- Kategoria:
- kulinaria, przepisy kulinarne
- Seria:
- Gotowanie krok po kroku
- Wydawnictwo:
- Wydawnictwo RM
- Data wydania:
- 2010-10-20
- Data 1. wyd. pol.:
- 2010-10-20
- Liczba stron:
- 192
- Czas czytania
- 3 godz. 12 min.
- Język:
- polski
- ISBN:
- 9788372438492
- Tłumacz:
- Justyna Piątek
Kuchnia włoska jest prosta, zdrowa, naturalna i przepyszna, nic więc dziwnego, że dieta śródziemnomorska zdobywa coraz większą popularność na całym świecie. Jednak zamiast sięgać po gotowe pesto, lasagne, risotto czy pizzę, warto spróbować przyrządzić je samemu. Zamiast narzekać, że „na pewno się nie uda”, sięgnij po tę książkę i, dzięki fotografiom przedstawiającym krok po kroku wykonanie poszczególnych potraw, przyrządź pyszne carbonara (z domowym makaronem), polentę, tiramisu i inne tradycyjne i nowoczesne potrawy kuchni włoskiej.
Dodaj do biblioteczki